Mám pocit, že syn videl ducha

kikaaa579
4. sep 2023

Ahojte, možno si poviete,že som úplný blázon, ale možno sa tu nájde niekto, kto sa stretol s niečim podobným. Mám 8 mesačného synčeka a mám pocit,že videl ducha. Dnes kolo 19tej hodine pred spaním sme sa trosku hrali asi po piatich minútach sa pozrel syn na plafón pozeral sa tam asi 3-4 sekundy potom sa začal zase hrať po 2 minutách sa zase začal pozerať na plafón ale už to trvalo dlhšie a začal sa zlostiť a stále pozeral na plafón potom ho to zase prešlo, keď som sa mu začala prihovarať a ukazovať jeho obľubeneho plyšaka... no po minúte zase to isté, ale to sa už začal neskutočne zlostiť, ako keby ho niekto provokoval takeho nazlosteného som ho ešte asi ani nevidela... cca pred 3 dňami som mala kočík v izbe proste stál pri komode asi pol hodinu a po pol hodine sa posunul dozadu ako keby ho niekto postrčil a asi deň na to sa mi sníval sen, že malý spal a že v tom sne ho nejaký duch chcel zobrat von z kočíka, nevidela som toho ducha v tom sne len som proste vedela že je tam a že je pri malom a chce ho vybrať vonku. (Malý este nie je krstený, tak sa dosť bojím, lebo moja stará mama vždy vravela, ak nie je dieťa krstené, tak je Pohan.) Myslíte si,že by mohol vnímať nadprirodzené bytosti, keď ma len 8m? Doktorka síce tvrdí, že je dosť vnímavý na svoj vek, ale neviem či až natoľko aby vnímal niečo takéto... vopred ďakujem za Vašu radu a poprípade skúsenosť. A komentáre typu "si chorá alebo daj sa liečiť" si prosím nechajte pre seba.

ckocka
4. sep 2023

@kikaaa579 Na tvojom mieste doktorke presne opíšem situáciu, iste ti dá presnejšie informácie či je dosť vnímavý na ducha.

kikaaa579
autor
4. sep 2023

@ckocka áno, určite sa na to opýtam aj doktorky, ale má dovolenku do 11teho.

tanyag
4. sep 2023

Moja dcéra keď mala 3 roky aj niečo...mi presne opísala nejakého starého uja s kučeravými vlasami, ktorÿ vraj stál vo dverách spálne...a keď som sa jej spýtala, čo má oblečené...pozerala smerom k dverám a povedala, že hnedé nohavice a zelené tričko...potom som sa jej opýtala, či niečo povedal a ona, že zatiaľ nie, že len na ňu pozerá 😳😳😳
Musím sa priznať, že v tom momente mi nebolo všetko jedno, keďže sama mám skúsenosti s duchmi.
Len aby bolo jasné, rešpektujem každého, kto si myslí, že duchovia neexistujú, ale ešte viac tých, ktorí veria, že existujú 😁

zuzanka.zuzu
4. sep 2023

kúp si svätenu vodu a keby nepomohlo tak daj vysvätit dom. a máš pokoj.

kikaaa579
autor
4. sep 2023

@tanyag 😳😳 ... ano tiež mám nejaké skúsenosti z duchmi preto prvé čo mi napadlo bolo, ze či nevidí ducha.

miadi
4. sep 2023

Ja tomu moc neverim. Ale raz davno mi kamoska v anglicku tvrdila ze deti vidia duchov ze jej dcera cca 2-3r videla aj kecala s nejakym mnichom. S duchom. Na mieste kde pred rokmi satanisti ritualne zabili mnicha.Asi ti Tato info moc nepomoze.😅 moje deti ziadnych duchov nevideli. Ale niektore babatka vyzeraju a pozeraju do stropu ci vzduchu Akoby videli vselico co tam nie je . Ja by som hladala logicke vysvetlenie.

olimuc
5. sep 2023

Moj sun sa do urciteho veku chodil rozpravat s kutom v jednej izbe … stal tam, smial sa a ukazoval hracky. Casom to prestalo, inac je uplne normalny. V lete mal fazu, ze tvrdil , ze mame doma strasidlo … ale uz je asi prec … ako sa trochu ochladilo tak ho nespomenul (mozno nejaky tien zaluzii kvoli polohe slnka 🤷🏻‍♀️)

kakawah
5. sep 2023

Moja keď mala cca 2r., po kupani lezala na posteli a stále pozerala na skriňu, tak sa jej pytam," Čo tam tolko pozeras, čo tam vidis? " A ona mi hovorí " Nohy". No mala som dosť🥺 Aj ja som videla "ducha" Mala som vtedy asi 20r. A dovtedy som o tom nič nevedela, internet ešte nebol a o tejto téme sa moc nehovorilo. Ale určite som vtedy niečo- niekoho videla.

lenka2710
5. sep 2023

@kikaaa579 ja som to tiez počula od viacerých! Sesterka kúpila starší dom, ktory si prerobili a keď začali bývať, malý ani za nič nechcel spat vo svojej izbe, že v noci za ním chodí nejaký ujo a sklana sa mu nad posteľou! Dali vysvätit dom a bol pokoj, neskôr sa ukázalo, že tak vyzeral otec bývalého majiteľa, ktorý tam umrel! Druhý prípad, susedkin vnuk, keď u nej niekedy prespaval, videl v okne vysokého chudého uja! Viem o koho šlo, bol to susedkin bratranec, poznala som ho! Kokoooos, normálne mi beha mráz po chrbte

ankare
5. sep 2023

@kikaaa579 áno, môže to tak byť. Evidentne to nie je niečo dobré, keďže sa malý zlosti. Pokrop dom svätenou vodou a ak to nepomôže, zavolaj kňaza. Držím palce!

pkgirl30
5. sep 2023

môj syn je autista a od narodenia je citlivý na anjelov. Keď bol menší stále sa pozeral na plafón občas sa smial ale väčšinou bol z toho vystrašený a plakal, od kedy som sa s ním presťahovala tak tiež sa pozerá na plachón ale už sa ich nebojí, smeje sa, tlieska a zvykne aj blabotať. je spokojnejší. Niekedy keď sa stalo že som mu kvôli niečomu vynadala a on odišiel smutný do izby, sledovala som ho a vliezol do skrine kde sa začal smiať a tlieskať. Deti majú čistú dušičku, oni ich cítia.

ankare
5. sep 2023

@pkgirl30 plafón, nie plachón 🙂

katka0123
5. sep 2023

@kikaaa579 prosim ta na co s tmy otravovat doktorku? Nieeeee. Ved ma v ambulancii kopec pacientov.

aga_aga
5. sep 2023

Každá ľudská psychika je pod určitým pôsobením, ktoré vytvára u ľudí rôzne nálady, ale v prvom rade vytvára obrovské napätie v jadre psychiky. Toto pôsobenie prichádza na ľudstvo cyklicky kedy udrie na ľudí plnou silou a následne oslabuje. Toto je jasne pozorovateľné pri všimaní si medziľudských interakcií v rôznych oblastiach a rovinách ľudského spoločenstva.
U teba je potrebné si veľmi dobre všímať samú seba kedy sa ako cítiš lebo ten podnet na nepokoj vyšiel od teba ku dieťaťu, ktoré je na teba úzko naviazané a máte spoločný cyklus v rovine naplnenia potreby pozornosti toho druhého. Dieťa si netreba nadmerne všímať a venovať sa mu lebo jeho to nenaplňuje tým istým pocitom šťastia ako teba a stáva sa mu to otravným tým, že ty u neho vyvolávaš to pôsobenie nervozity a nepokoja. Teda prestaň sa mu venovať podľa seba a venuj sa mu iba podľa jeho potrieb, aj to nie hneď ako zamrnčí, ale až po tom ako sa prejaví dôrazne !

siska53
5. sep 2023

@kikaaa579 kopec deti nie je krstenych! Moj ( krsteny) mal okolo 10 mesiacov, ked to zacalo,mal obdobie - mozno 2-4 mesiace., ze hladel v jednej izbe vzdy do jedneho rohu a usmieval sa. Ja som sa mu len prihovarala, co tam vidis, buduceho braceka alebo sestricku? Po tych par mesiacov to utalo, mohol mat mozno 13-14.No a mal 16 mesiacov a otehotnela som.

Ale toto, ze mozno vidi ducha, by som s doktorkou nekonzultovala, to nie je zdravotny problem.

31majka12
5. sep 2023

@kikaaa579 deti do 3 rokov vidia alebo počujú duchov potom to samé zmizne .
Väčšinou sa to týka rodiny ,niečo ako dobrý anjel .

kvetinka75
5. sep 2023

@katka0123 myslím že dr. ani nebude vedieť čo na tom povedať

mercy13
5. sep 2023

Ako píšu vyššie,kto verí,kto nie, deti vidia duchov do 6r, potom sa táto schopnosť vytratí.

macekovam
5. sep 2023

@kikaaa579 kúp bielu salviu pre svoj pokoj a vydym byt

mondolina
5. sep 2023

duch neublíži 😉
no doktorka sa poteší 🤣

stanulienkat
5. sep 2023

@katka0123 asi myslela doktorku psychiatricku. Pre mamicku. A pozeram,ze aj pre ostatne prispievatelky.🤣🤣🤣😁😁
Potom, ze su mamicky na smiech.

tanyag
5. sep 2023

@stanulienkat Ak by som ti napísala svoju skúsenosť, tak neviem, či by si sa smiala ... ale takto verejne nechcem, lebo je to dosť osobná záležitosť a nie, nemyslím si, že potrebujem psychiatra...
To, že si niečo nezažila ty ešte neznamená, že to neexistuje.

ankare
5. sep 2023

@tanyag napíš nám o tom

katka0123
5. sep 2023

@stanulienkat presne. Adi 70% deti v ambulancii by zvladlo liecbu doma. Teplo, ticho, klud a prejde aj same. Ano, rodicia potrebuju PNky a pod. Ale proste k pediatricke s duchom, to je uz ina kava 🙂))

dorothee
5. sep 2023

Kazda takato udalost sa da vysvetlit logicky alebo aj nadprirodzene,vzdy zavisi od toho,aky si typ cloveka a comu viac veris.Je to na tebe..Inak niekde som citala,ze vacsina duchov nechce ublizit,tak mozno mu bude stacit nahlas povedat,ze sa ho tvoj syn boji a ci by nemohol odist..No a myslim ze s tymto k dr netreba,iba v pripade ze by sa podivne spravanie u syna opakovalo castejsie,nahraj si ho na mobil a pri poradni mozes ukazat dr aby sa vylucilo ci maly nema nahodou ja neviem epilepsiu,alebo crty autizmu alebo co,to samozrejme neber nejak vazne,to len strielam diagnozy,nie som odbornik

katka0123
5. sep 2023

@kvetinka75 ved toto. Akoze pediatricky by asi vedeli rozpravat 🙂

tanyag
5. sep 2023

@ankare môžem súkromne ak chceš

terka224
5. sep 2023

@kikaaa579 mne pred pár dňami skoro 4 ročná dcérka hovorí, že v noci sa zobudila a bola v jej izbe baba Jaga. A ja že nie nebola, to sa ti snívalo. A ona ma presviedča, že určite tam bola, že ju videla. Ale ďalej som to neriešila

kakawah
5. sep 2023

@tanyag mna tvoja skúsenosť tiež zaujima, celkovo duchovno má zaujima, odkedy som mala aj skúsenosti s duchom, alebo povedzme s niečím medzi nebom a zemou. A aj poznam ľudí, ktorí tiež majú v pár príbehov.

54tinka54
5. sep 2023

@tanyag aj mňa by tvoja skúsenosť zaujímala 🙂