Mám dovoliť pestúnke návštevy priateľa počas stráženia deti?

jadelka
9. okt 2015

Chcem sa spytat, aky na to mate nazor, ked si mlada pestunka dovedie pocas nocneho strazenia deti k sebe svojho priatela. Raz sa opytala ci spolu mozu pozriet film, ale dohodli sme sa, ze sa to nebude opakovat a ak, tak po opytani a on je u nas zas. ako by ste reagovali?

loginexistuje
9. okt 2015

NIe nedovolila by som to. Je tam na strazenie deti a nie frajera.

esterba
9. okt 2015

@jadelka ani nahodou 😀

lusyke
9. okt 2015

@jadelka ak sa neopytala tak porusila dohodu, Tak sa jej opytaj preco to spravila a ak ti je jeho pritomnost neprijemna tak jej povedz ze si jeho navstevy u teba doma viac neprajes. Je to tvoj domov a tvoje deti. Ak bude drza a nebude tvoje rozhodnutie respektovat tak vymen pestunku.

jadelka
autor
9. okt 2015

aj mne je to neprijemne a rozculuje ma to, tiez mam pocit, ze by si to nemala dovolovat.

jadelka
autor
9. okt 2015

@lusyke ja chapem, ze sa maju radi, ale je to pre mna cudzi clovek, ako ona tak aj ona a e to moj domov a domov mojich deti a naozaj si myslim, ze jeho pritomnost tam nie je nutna

lusyke
9. okt 2015

@jadelka ty si predsa zamestnavatel a vyslovila si svoje podmienky, nechapem ze si ho vôbec zavolala znova a bez tvojho suhlasu...vôbec by som ho nevpustila do dveri.

lusyke
9. okt 2015

@jadelka mas na to plne pravo, nemas sa preco citit previnilo ak ho vyhodis.

kkristink
9. okt 2015

@jadelka v pripade ze ta pestunka je znama, rodina, susedkina dcera a pod ktora ti deti strazi zadarmo pripadne za symbolicku/smiesnu sumu, w by sa to dalo pochopit a po dohode akceptovat. Ak ale ide o cudziu osobu ktorej platis beznu hodinovu sadzbu za strazenie, v tom pripade by som jej jasne vysvetlila ze ty platis a urcujes podmienky. Ak sa slecna zamestna bude si vodit frajera do prace?

lusyke
9. okt 2015

@kkristink presne tak

seahorse27
9. okt 2015

Urcite by som s tym nesuhlasila. Jej priatel je cudzi clovek a nema u vas v byte co robit. Obidvaja su drzi ako plostice, ze si to vôbec dovolia. Ked si chcu pozriet film, nech idu do kina v case, ked slecna nestrazi vase deti. Urobili si z vasho bytu hodinovy hotel...Ja by som ich vyhodila obidvoch, len by sa tak zaprasilo 😝

jadelka
autor
9. okt 2015

uf baby, az ma trasie od nervov 😀 , mate pravdu, je drza ako plostica

lusyke
9. okt 2015

@seahorse27 ved to...si predstav ...co tam asi tak robia cely cas?...pozeraju telku? No to urcite. Co ak sa zobudia tie deti. Ja by som to nepovolila ani raz.

loginexistuje
9. okt 2015

no ja by som pre istotu prezliekla postelne pradlo vo vasej spalni 😝

seahorse27
9. okt 2015

@lusyke mladi nemaju kde sulozit, tak prisli na takyto skvely napad 😀 Hormony im biju do hlav, tak im je suma-fuk, ci je to slusne alebo nie....

janinah
9. okt 2015

že sa vôbec pýtaš? kto z nás si vodí do práce frajera? 😉

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusyke
9. okt 2015

@seahorse27 ved....bleee. Ked si predstavim ze by u nas doma nejaki pubertaci vyuzivali takto nas gauc...
@jadelka divim sa ti ze si to vôbec dovolila minule.

seahorse27
9. okt 2015

@lusyke no a potom by sme pocas predvianocneho upratovania nasli nejaky suvenir v podobe pouziteho kondomu niekde po gaucom :D A to by sme este boli radi, ze sme ho nasli my a nie deti, lebo to by bolo vysvetlovania 😀

evelynm
9. okt 2015

ona je u teba ako v praci. Takze by sa tak mala aj spravat. Bezne si ludia priatelov do prace nevodia. Ona ma strazit deti, nie venovat sa priatelovi. Druha vec je, ze je to tvoj byt a on ako cudzi clovek tam bez tvojho suhlasu nema co robit. to je zasah do sukromia.

lusyke
9. okt 2015

@seahorse27 fuuuuj 😀

lusyke
9. okt 2015

@jadelka Napis ako to dopadlo a ako dievcina reagovala...to ma teda fakt zaujima 🙂

miku1
9. okt 2015

@jadelka Dievca je tam na to,aby strazilo deti. Zato ju zrejme aj platis. Priatelovi nech sa venuje vo volnom case. Myslim,ze uz si urobila chybu,ked si jej to raz dovolila,teraz to uz bude skusat stale,takze treba urobit razny koniec.

libka1
9. okt 2015

@jadelka to akoze ho tam tentokrat doviedla bez opytania? asi by som chytila take nervy ze by okamzite letela, toto by ma dokazalo dobre vytocit 😅 😠 pokial by som s nou bola velmi spokojna dostala by este jednu sancu - poslednu.

bonaqa2013
9. okt 2015

V žiadno prípade, milovať sa môžu niekde inde, nie na mojom gauči.... 😀 😀 😀

jolly84
9. okt 2015

@jadelka nie, ona je tam na niečo iné...

zuzanaete
9. okt 2015

Ja som sa starala o deti a toto by ma ani nenapadlo. Ked deti spali, mala som knihu alebo som si pustila tv. Nesuhlasila by som s tym. Suhlasila by som iba v pripade, ak by islo o kamaratsku sluzbu v ramci rodiny a poznala by som lepsie aj priatela.

tjaden
9. okt 2015

@jadelka vyhodím ju toto predsa nemôže tak platíš jej za stráženie detí alebo (sorry za výraz) za trtkanie s frajerom? U mňa by letela rýchlosťou svetla. Dajú sa zohnať lepšie, bože všetky moje kamošky na vš robili pestúnky, ale vodiť si frajerov? Kým deti spali ešte aj upratovali, umývali riady či vešali prádlo a pri tom to nemali ani zaplatené...a to si môžeš byť istá, že pri filme to neostane...

lauricka
9. okt 2015

to co ste si vybrali za pestunku?

tjaden
9. okt 2015

Sorry ale mňa to vie tak rozčúliť tieto dnešné mladé baby čo si vôbec prácu nevážia...

bianca
10. okt 2015

@jadelka je v praci a bodka.Ja si tiez do nocnej nevodim manzela