Chcem sa spytat, aky na to mate nazor, ked si mlada pestunka dovedie pocas nocneho strazenia deti k sebe svojho priatela. Raz sa opytala ci spolu mozu pozriet film, ale dohodli sme sa, ze sa to nebude opakovat a ak, tak po opytani a on je u nas zas. ako by ste reagovali?
@jadelka ak sa neopytala tak porusila dohodu, Tak sa jej opytaj preco to spravila a ak ti je jeho pritomnost neprijemna tak jej povedz ze si jeho navstevy u teba doma viac neprajes. Je to tvoj domov a tvoje deti. Ak bude drza a nebude tvoje rozhodnutie respektovat tak vymen pestunku.
aj mne je to neprijemne a rozculuje ma to, tiez mam pocit, ze by si to nemala dovolovat.
@jadelka v pripade ze ta pestunka je znama, rodina, susedkina dcera a pod ktora ti deti strazi zadarmo pripadne za symbolicku/smiesnu sumu, w by sa to dalo pochopit a po dohode akceptovat. Ak ale ide o cudziu osobu ktorej platis beznu hodinovu sadzbu za strazenie, v tom pripade by som jej jasne vysvetlila ze ty platis a urcujes podmienky. Ak sa slecna zamestna bude si vodit frajera do prace?
Urcite by som s tym nesuhlasila. Jej priatel je cudzi clovek a nema u vas v byte co robit. Obidvaja su drzi ako plostice, ze si to vôbec dovolia. Ked si chcu pozriet film, nech idu do kina v case, ked slecna nestrazi vase deti. Urobili si z vasho bytu hodinovy hotel...Ja by som ich vyhodila obidvoch, len by sa tak zaprasilo 😝
uf baby, az ma trasie od nervov 😀 , mate pravdu, je drza ako plostica
@seahorse27 ved to...si predstav ...co tam asi tak robia cely cas?...pozeraju telku? No to urcite. Co ak sa zobudia tie deti. Ja by som to nepovolila ani raz.
no ja by som pre istotu prezliekla postelne pradlo vo vasej spalni 😝
@lusyke mladi nemaju kde sulozit, tak prisli na takyto skvely napad 😀 Hormony im biju do hlav, tak im je suma-fuk, ci je to slusne alebo nie....
že sa vôbec pýtaš? kto z nás si vodí do práce frajera? 😉
@seahorse27 ved....bleee. Ked si predstavim ze by u nas doma nejaki pubertaci vyuzivali takto nas gauc...
@jadelka divim sa ti ze si to vôbec dovolila minule.
@lusyke no a potom by sme pocas predvianocneho upratovania nasli nejaky suvenir v podobe pouziteho kondomu niekde po gaucom :D A to by sme este boli radi, ze sme ho nasli my a nie deti, lebo to by bolo vysvetlovania 😀
ona je u teba ako v praci. Takze by sa tak mala aj spravat. Bezne si ludia priatelov do prace nevodia. Ona ma strazit deti, nie venovat sa priatelovi. Druha vec je, ze je to tvoj byt a on ako cudzi clovek tam bez tvojho suhlasu nema co robit. to je zasah do sukromia.
@seahorse27 fuuuuj 😀
V žiadno prípade, milovať sa môžu niekde inde, nie na mojom gauči.... 😀 😀 😀
Ja som sa starala o deti a toto by ma ani nenapadlo. Ked deti spali, mala som knihu alebo som si pustila tv. Nesuhlasila by som s tym. Suhlasila by som iba v pripade, ak by islo o kamaratsku sluzbu v ramci rodiny a poznala by som lepsie aj priatela.
@jadelka vyhodím ju toto predsa nemôže tak platíš jej za stráženie detí alebo (sorry za výraz) za trtkanie s frajerom? U mňa by letela rýchlosťou svetla. Dajú sa zohnať lepšie, bože všetky moje kamošky na vš robili pestúnky, ale vodiť si frajerov? Kým deti spali ešte aj upratovali, umývali riady či vešali prádlo a pri tom to nemali ani zaplatené...a to si môžeš byť istá, že pri filme to neostane...
to co ste si vybrali za pestunku?
Sorry ale mňa to vie tak rozčúliť tieto dnešné mladé baby čo si vôbec prácu nevážia...
NIe nedovolila by som to. Je tam na strazenie deti a nie frajera.