Mám cez deň budiť mesačné bábo?

pacica
18. jan 2013

ahojte chcem sa spytat ci by ste budili svoje mimi,aby v noci dobre spalo?lebo moja v noci sice buntosi ale cez den by len spala a spala a neviem ci ju budit ci nehat.co mi poradite?a ako ju udrzat hore?lebo ona fakt by furt len spala a tazko ju aj budim.dakujem

dm1
18. jan 2013

nie nebudila. Ved si musi drobcula najst svoj rytmus a to nejaku dobu trva. moj maly ked mal mesiac skoro stale iba spal a jedol

zuzkat1
18. jan 2013

Nie. Chuda male si zvyka na svet. Ty sa musis prisposobit jemu. Casom sa to zlepsi.

ayfer
18. jan 2013

ani ja som nikdy nebudila,tiež jej chvílu trvalo kým si našla svoj rytmus asi v dvoch mesiacoch mi začala lepšie spávat a od polroka spáva celé noci.

katkanova
18. jan 2013

nebudila by som, skor jasne naznacila rozdiel medzi dnom a nocou - v noci sa vobec nerozpravat, nezapalovat velke svetlo, nerobit ziadne nevyhnutne aktivity, napoak cez den v tych usekoch casu ked je hore co najviac ju "zamestnat"

dodkap
18. jan 2013

mesacne dieta nechaj, nech si riadi spanok a bdenie ako potrebuje, na taketo veci mas este cas

ewca
18. jan 2013

suhlasim s @katkanova cez den kludne vykonavaj vsetky aktivity ktore si zvykla aj v case jej spanku, kludne nech je vidno, nech ide tv alebo radio, skratka moze byt hluk ako za normalneho pochodu.... kdezto navecer reba cely rezim akoby utlmit, rozprvat potichsie, mat pritmie, aleo len slabe svetlo, najlepsie je naucit mlu na nejaky ritual aby vedela, ze je noc a tedy sa spinka napriklad kupanie, prezliekanie do pyzamka atd.... a v noci ak je to mozne nezasvecovat, nebavit sa pri malej...ak pouzivate pampersky a nie je pokakana alebo vyslovene precikana, tak ja som ani neprebalovala v noci...akratka obmedzit manipulaciu s dietatom na minimum...

nikolet_89
18. jan 2013

@pacica dieta sa nema budit a ani by som nebudila, preetoze mozes docielit aj to, ze ti bude nervozna, zla, placliva a budes na nervy ty aj mala...ono sa to zlepsi uvidis 🙂

anieli_1
18. jan 2013

@pacica ako pisu baby nebudit len ukazat rozdiel to jest cez den normalne funguj nech ide tv alebo radio alebo ako normalny den a ako pride ecer spravit kupel prezliect napakat vsetko stisit zhasnut svetlo proste teraz je noc teraz sa spinka..... 🙂

anieli_1
18. jan 2013

@pacica a este ma napadla jedna vec ak vecer zaspinka a zobudi sa napr na papkanie nikdy som im pri tom nic nevravela akurat tislila pssss a podobne nikdy som nezazala proste sa napapkaju je tma ticho tak sa pokracuje v spanku 😉

januliku
18. jan 2013

@pacica Nam sestricky uz v nemocke od prveho dna nadavali, ze nech si male zobudime, ze ci chceme celu noc cumakovat. Ze ich takto zvykneme na opacny rezim. Ale ja som malu nebudila a asi po mesiaci uz rozoznala den a noc a mala pekny rezim (presne stylom ako uz opisali baby hore). Budit som zacala okolo 8.mesiaca, ked chcela pri poobednajsom spanku dlho vyspavat, nechala som max. do 16,30, aby vecer o 20,00 v pohode zaspala.

1ivanka1
18. jan 2013

Urcite by som ju nebudila....nechaj ju spinkat tolko kolko len ona chce, lebo moze prist den a nebude ti spinkat 🙂 ved ona to potrebuje...

pitik
18. jan 2013

tak malinke dietatko este urcite nie,

ela2710
18. jan 2013

@pacica urcite by som ju nebudila, ale prave naopak lahla by som si k nej a spala kym ona, nech vecer vladzem, zial u mna to nehrozi, moj Tomasko ide ako na baterky, od rana az do vecera, a kolkokrat by som si s Nellynkou najradsej isla lahnut 😅