Mám budiť odplienkované dieťa?

callisia
14. dec 2022

Ahojte. Malý (2,5r.) sa už asi mesiac nepocikáva ani v noci. Odplienkoval sa v podstate sám. Pije večer ešte cca deci mlieka. Len má trápi, že on sa v noci vôbec nebudí, že by sa mu chcelo cikať. Ráno potom naciká aj takmer polovicu šerblíka. Neviem, mám ho v noci budiť dávať cikať? Sa mi to nezdá. Nechcem aby mal z toho množstva moču v sebe časom dáke problémy.

viestta
14. dec 2022

Keď sa nebudi, tak nemá močový mechúr preplnený. Ak by mal, bud sa zobudí alebo pocika

deedol
14. dec 2022

takto to ma byt, nebud ho 🙂 moj sa zobudi sam, ked potrebuje. (niekedy ano, niekedy nad ranom, niekedy az rano)

macik34
15. dec 2022

Nebudit

fiafia
15. dec 2022

@callisia jasne,že nebudit. Veď to je ukážkové odplienkovanie

callisia
autor
15. dec 2022

Ďakujem baby. Ja som si to aj myslela ale nebola som si istá. Tak radšej som sa opýtala 😉

luliu
15. dec 2022

@callisia určite nebudit, načo mu narušovať spánok? To akoby si si ty dávala budíka na 2.00 v noci a šla na wc. Robíš to? Veď keby mu trebalo, zobudí sa

mariet24
15. dec 2022

@callisia môj malý je odplienkovany vyše mesiaca, cez deň úplne bez nehody, v noci sa niekedy zobudil že potrebuje, inokedy precikal... Teraz je týždeň čo sa ani raz v noci nepocikal, udrží až do rána a tiez veľa vycika. Myslím že to je v poriadku