Mám 7 mesačnú dcéru a som precitlivená matka

monca0021
11. okt 2020

ahojte, rozmyslala som ci to dam anonymne alebo pod svojim menom, no potom som si povedala ze nemam sa preco hanbit
mam problem co sa tyka mojej dcerky, ma 7 mesiacov a vidim na sebe ze reagujem precitlivene pri situaciach ako su choroby, bolest zubov, bruska a podobne. muz je skor typ cloveka co vie zachovat chladnu hlavu. kolko krat som si povedala ze taka nebudem no akosi mi to nejde, su tu nejake podobne mamicky? preslo to niekedy? viem ze strach o dieta je normalny ale sama vidim na sebe ze niekedy reagujem neprimerane. Ked bude vacsia a zlomi si napr ruku tak neviem no😄 proste ked ju nieco boli velmi ma to trapi. idem sa tym doslova utrapit ze ako jej mam pomoct a tak..
mozno ani nepotrebujem radu a proste to same prejde, len som to potrebovala zo seba dostat ;)

evkakozickova
11. okt 2020

@monca0021 ja som úplne taká istá,a keď náhodou ochorie prestane mi úplne piť a vtedy som už úplne zúfalá. No vždy sa snažím nejako ukľudniť a pomôcť mu.

oli18
11. okt 2020

Väčšina matiek sme také, ako ty. Moje deti majú 40 a 35 a stále sa o ne bojím a prežívam. Pribudli mi ešte k tomu 4 vnúčatá a 2 zaťovia. Takže niektoré sme nevyliečiteľné 🙂 Teraz som pochopila, prečo moja mama nemohla po nociach spávať.

hennyinnsbruck
11. okt 2020

Ja som opak zase... O zuboch síce vôbec nevieme-(23mes) Ale pádov mala asi milión lebo ona len vymýšľa 🙈🙈🙈 pofukam a ide sa ďalej. Milujem ju z celej duše, ale nie som prehnane citlivá.
Počkaj keď ti chodiť začne 😉😉

marlent
11. okt 2020

Som taka ista nebodaj jezis ked sa treskne do hlavy tak to som koniec total na infarkt...
Tiez sa snazim sa brzdit ale nedari sa mi to snazim sa o to uz od narodenia zial ma 3 roky a nejde

pieksamaki
11. okt 2020

@monca0021
Ano je to tak ako pise oli18.....je to uz sucast zivota.....jednak sme ine ako muzi.....a vzdy to uz bude ine, nebude to bezstarostne, lebo prirodzene....vzdy bude nieco nad cim budes premyslat ako rastie....a pod.
Este ze mame tych muzov, aby nam niekedy povedali, ze co to riesime 🙂