Ahojte, som po šestonedelí a začala som krvácať. Dnes som bola u gynekologičky a tá mi povedala že mám menštruáciu. Lenže vraj dojčiace ženy nemajú krámy, nájdem tu niekoho kto to ma rovnaké ako ja ? Prestala som krvácať 3 týždne po pôrode a teraz som znova začala. Ďakujem za pomoc 🙂
Ja som dostala 3mes po pôrode a kojím stále
ja som tiež mala pri dojčení dve deti som dojčila 1 rok a jedného pol roka ale vlastnou chybou som si zastavila mlieko... akurát som nemala pravidelné cykly niekedy som dostala každý mesiac niekedy aj 3 mesiace nič tak som stresovala a robila testy ale vždy zbytočne ten cyklus nemusí byť pravidelný pri dojčení tak netreba stresovať 🙂
Veľa žien čo poznám dojčí aj s menštruáciou. Ja som ju dostala cca 4 mesiace po pôrode a dojčila som dcéru do dvoch rokov
@nicolenicki kazda zena to ma inak, ja som nemala vobec.
@nicolenicki tiez si myslim, ze kazda to
ma inak.ja napriklad som memala menstruaciu pri dojceni, aj ked u nas by olo lepsie povedat odsavani mlieka stopla dom po 10mesiacoch a potomso
dostala asi po 1,5mesiaci
@nicolenicki nespoliehaj sa na reci, ze pri dojceni nemozes mat menzes a ze nemozes otehotniet. Kazda to ma inak, po kazdom porode je to rozne. Niekto dostane hned po sestonedeli, aj ked dojci nonstop a niekto dojci raz denne a nema menzes vobec.
Je vela takych, ktore to dostali pri plnom dojceni. Syna som dojcila do 2,5r, prvy rok bol na prsniku snad nonstop a menzes som dostala, ked mal maly 3 mesiace.
Áno, mala som. Mladšiu som dojčila vyše 4 rokov.
Ja som dostala menstruaciu 3 tyzdne od skoncenia sestonedelia. Cyklus mam pravidelny, maly ma 9 mesiacov a stale dojcim v priemere kazde 3 hodiny.
Z mojho okolia co mam kamaratky, tak je to pol na pol. Polovica zacala menstruovat pomerne skoro po prode aj pocas dojcenia, druha polovica az ked s kojenim prestala.
Ahoj ja som dostala menzes asi tri týždne po skončení šestonedelia a potom keď som kojila som mala každý mesiac normálnu menštruáciu
@nicolenicki ano, menzes mi nabehol cca po 8 tyzdnoch od cisaraku. Pravidelny ako hodiny, kojila som 3 roky
Ja som dojcila a dostala som az teraz po roku a pol ked dojcim len v noci, lebo idu zuby...
@nicolenicki ja som dostala ms hneď druhý deň od ukončenia 6nedelia😏, som si povedala huraaa budem mat pokoj aspon na pol roka a potom takéto mile prekvapenie😂
Pri obidvoch ďeťoch som dostala 3 mesiace po pôrode, a pitom pravidelne, a to som kojila 10 a 16 mesiacov
Uplne normalnu a dojcila som vyse 1,5 roka
Ja som dostala dva týždne po šestonedeli a dojčila som 13 mes. Doktor tomu nechcel veriť, že to je zriedkavé a že iba 10 % žien to má takto, no bohužial som patrila medzi ne. A tak som dúfala, že sa tomu ešte pár mesiacov vyhnem.
Jeee mne po sesto nevynechalo ani jeden cyklus zial
Prvorodenu som dojcila cez dva roky, menštruáciu som mala ako hodinky pravidelnú celý ten čas... Teraz som 11 mesiacov po pôrode, dojcim a menštruáciu som dostala hneď po 600nedeli akurat, že sa mi cyklus predĺžil o pár dní.. Moja kamoška dojci už cez dva roky a ešte nedostala ani raz... Švagriná je po pôrode 8mesiacov a mala menštruáciu asi 4x aj to mohlo byt krvacanie kvôli myomu, ktorý má v maternici... Čiže si vyber..
@nicolenicki mne hned po šestonedeli prišla ms 2tyždne pauza a potom zase..zatým mi nabehlo pravydelne 25dňový ciklus..pred pôrodom som mala 28
áno, niekoľko rokov
Mne hned došla po šestonedeli..a kojila som doteraz 16 mesiacov teraz som ju odstavila
@nicolenicki áno, hneď po šestonedelí..
Môj maly bude mať o tyzden 8 mesiacov a v podstate od 3 mesiaca je u nás dojčenie ako malý dezert raz za čas keď dostane chuť a menštruáciu som mala raz, bolo to skôr len špinenie pred mesiacom a od vtedy nič... Takže každá baba to ma asi iné
ja som mala presnu menstruaciu ako hodinky, kojila som dvoch synov a oba razy to bolo rovnake
Baby ďakujem pekne za rady... nevedela som ci to je normálne nakoľko nás, prvorodičky oboznamovali v pôrodnici že počas dojčenia nebudeme mať krámy... ja som ich dostala presne v deň ukončenia šestonedelia (čiže predvčerom) 😂😂😂 a v daný deň som mala aj termín u gynekologičky, pozrela ma a nakoľko som mala všetko v poriadku, aj maternicu a o pôrodných poraneniach ani nehovorím keďže to boli len drobné 2 kozmetické stehy takže určite som nemohla krvácať odtiaľ... teda skonštatovala, že mám asi menzes a vraj to má len veľmi malé percento žien a ja patrím zrejme medzi ne 😂😂😂
normálne som mala menštruáciu a dojčila som 3 roky.
akurát som jedla počas toho viac sladkého, lebo mlieko malo trochu inú chuť. tak som doplnila cukor do krvi a tým pádom bolo aj mlieko sladšie. (ochutnala som)