Mali ste aj vy problém s nosením mesačného bábätka?

sisi2212
12. máj 2020

Ahojte, kupila som nosic aj šatku, nosic sa mi na nosenie mesačného bábätka zdal taky tvrdý, tak ze vyskúšam šatku, ja neviem, ženy ja som asi strašná mantacka, ale mne sa to zdá take narocne sama si tam dat to dieta a aj ho dat potom dole, bojim sa, že mi vypadne alebo tak.... Mali ste aj vy zo začiatku s týmto problémy? 😀

mary32
12. máj 2020

@sisi2212 skus fb skupinu nosenie deti s láskou. Mozno najdes v okoli zienku ktora rada pomoze aj osobne a urcite baby namotivuju a usmernia. Je tam kopec pozitivnej energie.
Btw nosic sa pre mesacne neodporuca. Ja som tiez radsej pockala kym mal malicky urcitu vahu. Od satky ma odplasila laktacna, ktora mi to len tak rychlovka ukazala a nemala so mnou trpezlivost (a neskôr som zistila ze ta satka bola hruba, nepoddajna a nevhodna).
A ked hovoris ze sama si mantak, skus sa duplou obrátiť na tu skupinu bo mohla si kupit nosic typu klokanka co je vyslovene zly nosic.

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankaovecka
12. máj 2020

Zvyknes si, casom prides presne na to kolko tu satku utiahnut aby ti to bolo pohodlne. Aj viazania si najdes ake ti vyhovuju. Chce to len cas, len nosenim sa naucis ako spokojne nosit.

sisi2212
autor
12. máj 2020

Ďakujem ženy, musim to skúšať, mam šatku ergo aby, zdá sa mi fajn, len sa to asi musim naučiť

mirkaz156
12. máj 2020

@sisi2212 pokukaj videá. Keď som videla mladú pani čo nemala jednu ruku - mala kýpeť na predlaktí čiže žiadne zápästie a prsty. Tak som kukala že woow super keď to ona zvládne s ,, jednou,, rukou tak to musím zmáknuť s dvomi 😉

simuskaaa123
13. máj 2020

Hej hej.. Ja som totálne drevo qle na podporke ma naučili 2 uvazy.. Podporka je skoro v každom meste, len teda teraz online..