Malá začala byť nepokojná a budí sa. Prečo?

katarina1989
20. sep 2011

Ahojte moja mala je uz asi mesiac nepokojna placliva a neviem preco, aj v noci sa budi co sa predtym nestavalo ..... neviete niekto poradit???

annaopialova
21. sep 2011

ahoj nepises klko ma mesiacou mozno ma len vetriky kup si mast na brusko vola sa pupik

irriss
21. sep 2011

Dala jsi nam velmi malo indicii...myslim si, ze nez na "dalku", hledej pomoc primo u pediatra(zvlaste, kdyz uz je to viac ako mesiac place) 😉 ....duvodu tu muze byt vyslovenych na desitky a ani jeden ten spravny...

hameeda
21. sep 2011

no ja myslim ze mozes byt pokojna,,su to pravdepodobne zubky,,alebo len prechodne obdobie,,mi to mame teraz presne to iste a mali sme to aj zo starsimi,,ale to prejde,,je to rozne u dcerky to trvalo take asi tri styri mesiace uz si nepamatam,,u syna pol roka,,a dalsi teraz sme zacali pred dvomi tyzdnami,,za vsetko fnuka,,v noci sa budi s placom,,niekedy viac niekedy menej,,ja som pri dcere s tym bola u lekarky tak mi povedala ze to je normalne ze je to reakcia na vela novych podnetov, a zazitkov,,ze to nemam riesit a zmizne to samo,,mi sme potom pri dcerke zacali davat cajik HIPP neviem ako sa to presne volalo ale nieco zo spankom ze sladky spanok alebo tak uz si nepamatam,,potom sa noci trosku zlepsili,,pri chlapcoch nemam moznost kupit HIPP tak neviem ci by fungovalo