...no moja mala neznasa teplo...vonku 10stupnou a ona len v bodikoch a chlpatom kabatiku...vrestala az dovtedy kym som jej nedala dole bundicku... 😒 ...potom prespala v kociku 3 hodky...a to je za kazdym aj doma by bola najradsej holaaa 🙂 🙂
ja sa pripajam, tiez mame chlapceka, ktory je najspokojnejsi, ked je holy 🙂. Ked je uz vecer nepokojny, tak z noh vsetko dole, aj ponozky, ostane iba v plienka a bodynku a je dobre. Dokonca aj jedlo mu viac chuti studene. Nie uplne ladove, ale takej izbovej teploty. Prikrm - zeleninu, ovocie zje len taky, mlieko teple vypije len ak je velmi hladny, inak len studene. No a v kociku sa tiez hadze ak ho naobliekam. 🙂
nas maly tiez neznasa teplo 😀 my sme stale nalahko 😎 ale to ma asi po mne 😝
Aj moj maly je taky. Isty cas som si pripadala divne, ze ostatne mamicky deti naobliekaju ako cibulky a my nic, maly len tak nalahko. A vzdy je teplucky, taka mala piecka, sam seba vyhreje. 🙂
lucia vyhrieva ešte mna ked ju držim a v pančuchach mala i cez zimu ked bolo nad nulou mokru nožičku 🙂
holky tak to my to máme stejné, večer usne jen v body a musí mít dole ponožky a i tak má úplně mokrý vlásky jak mu je teplo. A s jídlem taky jí spíš vlažné až studené- pokojová teplota.Sunar na nbocjen pokojová tepl. vlažný prostě nechce 😝 Ale já jsem taky horkokrevná tak to bude mít po mě,ale s tím jídlem nevím po kom
😅 a třeba v létě, když bylo opravdu vedro ode mě ani nechtěl mléko (kojit). 🙄 😅
srnkamt a ako ju oblikas von moj maly neznasa capicu, a ked je vonku v koci stale mu je teplo za kazdeho pocasia, a to malen body gate a bundicku nic viac
u nás je to rovnako. zo začiatku som ho balila do veľa vrstiev. bol stále nervózny a mal potničky. tak ho obliekam naľahko - aj keď mám teraz strach či neprechladne
baby a čo budeme robiť v lete keď bude von 30 stupňov? ☹
aj my to tak mame, kazdy mi stale hovoril aby som ju poriadne babusila, nikto nechape ze jej je teplo. Cez noc ma len pyzamko tenku perinku a rano ma vzdy spotene nozky , v lete sa asi zblaznime 😅
tak my to máme stejně ven chdíme jen v bodyčku a tenké mikince a doma stačí aby měl v pokoji jen trochu víc teplo a v momentě je vzhůru, nechce spát a řve dokud neotevřu okno
gangulienka taky nevim jak to v létě budeme dělat až budou horka 😉
tak v lete sa moj Samuel asi zblazni taky bude nervozny z toho tepla chuda moje
tohto sa aj ja najviac bojim. Dnes sme boli von v nosici a mala len body a ponozky, maximalna spokojnost aj ked mi kadekto dohovata, ze jej musi byt zima 😒
eriqe to taky poslouchám pořád, ale přece když je mu teplo tak ho nebudu navlíkat aby se v tom kočárku potil ne...
no presne. Minule mi svokra dohovarala, tak som ju nechala naobliekanu a hned mala potnicky. Povyzliekala som ju a potnicky do par hodin boli prec.Uz si nenecham dohovarat
pripajam sa tiez...nas Daniel doslova neznasa teplo, dokaze vrieskat o sto sest az kym mi nedojde, ze ma na sebe vela vrstiev! Ale ked ju uvidi svokra! Ta je vzdy hotova, ze prechladne, nech obleciem a podobne 😉
my taky, venku jen body mikča, konec. tenke kalhoty, ponožky, jinak řve!
hm moja mala taky od narozeni je takova proste 🙂