Zienky mam problem moja.mala necchce novy cumlik a ten stary o chvilu sa rozpadne nemate nahodou doma.podobny dakujem
Ano pouzity novy mi necchce mala ved ho vyvarim
Veru šup do koša a hotovo
@kiki1718 Ahoj,tak skus ked kupis novy jej ho dat sem tam do cajiku a potom do pusy a takto aj par dni opakovat,mozno sa chyti. Tieto gemenne cumliky sa rychlo vytahaju ja ich mam doma 10 kazdy den som davala iny ale mam trosku iny tu margaretku taku.
Malej zubky idú a je nervna preto musí mať cumel
@kiki1718 ak ma dva roky tak je najvyssi cas prestat s cumlom uplne. Uz ma dost rozumu aby pochopila ked sa jej vysvetli ze je cumel uz zly a musi do kosa. Nasa tak rozhryzla vsetky cumle co sme mali a postupne sme vyhadzovali...vsetky odhodila dobrovolne do kosa sama. Ked vyhadzovala posledny tak som jej povedala ze to je uz posledny a viac uz ich nieje. Najprv nechcela ale ked jej povedal aj tatino ze to uz je skaredy cumel do kosa tak ho vyhodila. Na druhy den sme vystihli ako islo smetiarske auto a ukazali sme jej ze uz cumel ide prec na smetisko. Par krat si este spomenula a pytala si cumel...ale ked sme jej povedali ze uz vyhodila posledny tak sa ukludnila.
Cim skor prestane tym lepsie...to ze jej idu zuby nieje dovod aby mala cumel.
@kiki1718, jednu vec ti poviem, moja bola jak satan pri zuboch a vtedy mala cumel v ustach nonstop a drzala ma stale za ruku cely den a mrncala. Ja som bola tiez tazky zavislak ale aby som kupovala pouzivane cumle, lebo novy nechce, tak ozaj napriek niekolko rocnemu nespaniu mi este trochu rozumu ostalo. Ja mam po malej odložené úplne vsetky cumle, kt. sme pouzili za necele 2 roky, ani jeden neposkodila, neprekusla, ale mam ich odlozene asi na pamiatku, ozaj by som ich nevenovala nikomu z hyg. dovodov, hoci mala bola zdrava a prvu nadchu mala az rok a pol po ducumlani. Hovori z teba zufalstvo. To je akoby si zhanala pouzity kondom, ze ved ho vyvaris, s inym ti to nechuti, ako bez srandy.
@kiki1718, a len pre zaujimavost, posledny zub jej vysiel, ked mala 2,5 roka, bolo to peklo a cumel som jej zrusila, ked mala 23 mes., lebo sa jej zacal z cumlika robit predkus (krasne sa to vyrovnalo same), inak by som jej ho nechala kludne kym by jej vyjdu ostatne. A nebolo to jednoduche, ver mi, cumlala by aj po mesiaci a kludne aj teraz ked mala kiahne, pytala sa na cumel a to necumle od 23 mesiacov, co je skoro 5 rokov dozadu. Niektore deti to maju proste v krvi. Ale tu uz ozaj konci sranda, ked zvazujes pouzite cumle.
Moja malá keby ten cumlik co som jej kupila nehcela tak ma smolu a to urcite nie som za to nasilu zobrat dudku,ja som mojej skusala zobrat ked mala dva a pol roka ale nepodarilo sa to ,tak plakavala ,prestala mi spavat cez den ,vecer zaspavala s takym revom ze som to po tyzdni vzdala a vratila som jej ju a o pol roka na to mi ju dala sama ze je uz velka a nechce dudu.. ale naozaj keby keby vymyslala tak ze tu dudu co jej kupim nechce hold mala by velku smolu,inu by som jej urcite nezhanala a uz vobec nie od niekoho ,proste ak nechces tú, inu nemam a nebudes mat teda ziadnu... 😉
@kiki1718 ja ťa chápem, človek v zúfalstve robí zúfalé činy, moj malý má síce len 5 mesiacov, ale tiež nový cumeľ nechce, má svoje dva trošku ožužlané a svokra mu kúpila nový, pekný a nechce ho ani za svet, aj ked je to rovnaká značka a tvar, neviem, čo budem robiť potom, ked budú už nepoužiteľné, ale zatiaľ sú nepoškodené, takže to neriešim, sestrina malá ked prehryzla svoj ožužlaný cumeľ ho sama už nechcela potom a hodila ho do koša, mala asi tiež 2 roky vtedy
Ahoj,my sme mali prednedavnom ten isty problem, maly bol zvyknuty iba na avent cumlik a ked ho prekusol, tak ziadny iny nechcel, aj ked sme mali doma este dalsie dva.musis si zohnat V OBCHODE taky isty farbu vsetko.lebo ver mi, mala nechce rozpadavajuci cumlik, jej ide o to, aby mala presne ten isty.
Ja mam taky isty ale z noveho ju nqpina
Pokud jí rostou zoubky a je nervní, kup jí kousátko. Klidně s chladivým gelem, které je při růstu zoubků nejlepší 🙂 Nechce nový dudlík, nechce kousátko - má smůlu. Aspoň jí odnaučíš dudlíku, bude se ti to hodit 🙂
@kiki1718 Moja mama to so mnou vyriesila jednoducho,ked som nechcela novy cumlik - ziaden mi nedala. 🙂 a bolo vyriesene.
A kedze moji dudlat nevedeli vobec,dudel vobec nemali.
Aspon neboli starosti s oducanim ani v mojom,ani ich pripade.