Mna velmi prekvapuje ze uz od 15 mesiacov ma syn oblubene zvieratko (kona) a farby (fialova a hraskovozelena).
A to kona nazivo v zivote este nevidel ale vsetky hracky, figurky alebo obrazky kona su oblubene objekty zaujmu.
@hettinka Ano, dodavky a vobec vsetky velke auta su hitom aj unas... vsetci stavbari v okoli nas uz poznaju a mavaju,🙂 lebo sa denne chodime pozerat na tie nakladiaky a bagre.
Ano. Brum brum a bizooň. :D Farby...hm...deti radi tie ziarive a silne..
@andreatytler Moj ma uz dlho oblubenu modru, bola to aj prva farba, ktoru vedel tak relativne spolahlivo rozoznat, tiez cca v tych 15 mesiacoch. Tiez ma aj oblubene oblecenie a aj zviieratko - macicku, lebo tu mame doma. No a velky hit su rampy.
@andreatytler môj malý tiez miluje auta, kamióny, dodávky, vlaky...zo zvierat korytnačku 🤣 mačky a psy sú klasika...farbu tiež má svoju obľúbenú, červenú a modrú
@kikavadi hmmm.... tak vlak nas syn este nemal moznost zazit. To bude urcite zazitok. Ale zase sme 20 minut od letiska, takze lietadla su tiez velky hit.
@marianarem Rampy? Take tie co su pred zeleznicnym prechodom? To si viem predstavit, ze to musi byt riadna zabava.
@ivangeline bizooň?? to co je bizon? Ja som tiez myslela ze najfarba bude nejaka zlta alebo cervena, ale on je verny tej fialovej od uplneho zaciatku... velmi vela jeho oblubenych hraciek bolo fialovych.
@andreatytler Bizon je zubor.
@andreatytler Ano tie. A nesmiem zabudnut na kontajnery, male, velke, hocijake 🙂 Chystame sa ho zobrat na zberny dvor, to bude ako lunapark. Ozaj a co sa tyka zvieratiek, tak ma oblubene aj jedno take netradicne - je to chrobacik cifruša, v BA nazyvany aj elektricka. S dedom sme mu vyrobili aj drevenu.
Malá zbožňovala dlho kačičky 😁😁
@marianarem Nadhernea hracka. Budete mat entomologa😀
Ja som zabudla na najsamblubenejsie auto... smetiarske... stvrtok je najlepsi den, lebo vtedy chodia smetiari. U nas sa separuje, takze vidime vzdy 3 auta na nasej strane ulice a 3 auta na druhej. Obrovske divadlo to je... 🙂
@janulik2008 Asi ich chodite krmit... to je velmi vdacna aktivita.
@andreatytler práveže nechodili sme 😁 malá bude mať v pondelok 6 🙂 aj tortu mala vtedy kačičky 🙂
Staršia dcéra keď mala okolo toho roku hrozne milovala netopierov a bola úplný blázon do vojenského vzoru 🤭 kedykoľvek to videla na regáloch , tričká , gate, bundy s tým vzorom priam vrešťala nech ich kúpime a bolo utrpenie na ňu dostať niečo iné 🤷 aj keď bola troška staršia a nechali sme ju nech si v obchode vyberie aké oblečenie sa jej páči , že kúpime , zasa vybrala len samé s vojenským vzorom a Batman súpravu chalanskú 🤭 našťastie okolo dvoch rokov ju to pomaly prešlo a teraz nosí všetko
@janulik2008 Zvlastne ako si to teda vybrala ze prave kacky...🙂
Asi tak isto ako nas syn si vybral kone. A pritom ani ja ani muz nemame ku konom vztah, takze ani sme to nemohli nejak navodit intonaciu hlasu napriklad ked citame kniku o zvieratkach.
@diusqa761 WOW... tak to bola pekne zvlastna kombinacia. Netopiere a maskace. By ma slak trafil, lebo ako sa poznam, ak by som mala dceru, ja by som ju chcela obliekat do ruzovych volanikov.😀
@andreatytler aj ja som chcela ale to keď som na ňu niečo iné natiahla bol otras 🤭 ona mala veeeľkú výdrž na revanie. Našťastie ju to prešlo okolo tých dvoch rokov a teraz jej to je už jedno viac menej. Stále preferuje napr. kraťasy pred sukňou alebo ak má oblečenie vzor jej obľúbenej rozprávky, teraz obe neskutočne frčia na Mimoňoch ale už to dáko nerieši čo jej dám 🤗
@andreatytler môj v tom veku zbožňoval biele dodávky.