Milé maminky 🙂 Chcela by som sa spýtať maminiek vlasatých bábatiek, či aj vaše babatka mávajú vzadu na temene hlavičky zachlpené vlásky. Totiž moja malá ako leží a stále vykrúca hlavičku, robia sa jej také "dredíky" . 🙂 Dva som jej už odstrihla, ale začal sa robiť ďalší.
A ešte kedy je pod+a vás už čas na ostrihanie vláskov? (vlasy mojej malej sú už aspoň 2cm dlhé 😀)
opatrne jej to rozces.. nasa bude mat 4 a okrem ofinky sme este nestrihali.. a ani sa nechystame. 😉 🙂
našej sa tiež robilo, tak sme jej dredík odstrihli aj keď sesternica mi povedala aby som jej ich nechávala, veď to je aká drahá záležitosť a ona to má zadara 😀...ale teraz jej vlásky po kúpaní očešiem a už sa jej to nerobí..my sme museli už 2krát ostrihať ofinu lebo jej padala do očiek ale inak sa chystáme ostrihať až na jar..a to už bude mať rok 😉
my mame od narodenia takyto problemik a ja mu na to dam normalny moj balzam lebo tie detske to je sit ale len tam vzadu nie na celu hlavu, rozcesem a cesem ho po kazdom spani (ked nezabudnem) u kadernika bol ako 5mesacny lebo mal uz mooooc dlhe tie vlasky a za chvilu pojdeme asi zas 😉
Môj malý mal tiež schlpené vlásky, dalo sa to rozčesať, ale strašne pomaličky a najnovšie mu presne na tých miestach vypadali vlásky, takže má vzadu úplne holé miesta 😀 Ale keďže sa narodil s poriadnym "három" a vpredu mu už padali do očí, schytila som nožnice a urobila som mu 1-centimetrový zostrih 😀
ja mam dve deti obe boli vlasate od narodenia ale mali pekne vlasky
my sme prvý zostrih robili až v roku, ale hlavne na temene a nad ušami som cvakala pár dredov aj predtým😉 čo sa dalo, som rozčesala, čo nešlo, sme nechali tak a časom cvakli🙂 a narodil sa s riadnym három, ale stačilo robiť prehadzovačku až do toho roka 😀
je to uplne normalne, zmeni sa to ked sa dieta zacne viacej pohybovat a nebude lezat na chrbate.
moja malá má 15 mesiacov a tiež sa jej chlpia vlásky na temene,aspoň viem že nie som sama.chodí niekedy ako strašidielko 🙂
mojej malej zacali vlasky rast az po roku, ael riadne sa jej to uzlikuje az do dones... teraz jej to rozcesem,ale ked bola mensia tak som to odstrihla...
k strihaniu.. a preco by si to chcela strihat? pokym jej nejdu do ociek, tak by som ju nestrihala 🙂