ahojte, som milovnik zvierat uplne strasne velky a neviem zit bez nich. byvame v byte, mame male deti. u svokrovych mame havkaca. najradsej by som si ho vzala sem, ale bolo by to moc narocne s babatkom a 5 rocnym dietatom. zvazujem preto macicku. ta je cistotna, nemusi chodit von a je to pritulne.
mate aj vy male deti a macku doma? aj by som si adoptovala, ale neviem aku to bude mat povahu, nechcem agresorku, chcem milu, pritulnu cicu.
dajte mi par rad prosim
@ivanapetrasova no tie obyc macky su asi najlepsie. nechcem ziadnu znackovu. staci mi obyc
@yollanda skús stránku www.mackysos.sk, je tam kopec informácií, dokonca aj ja mám od nich kocúra 🙂 On nie je typický maznáčik, skôr divoch, ale pri malom je v pohode, pokiaľ mu hrozí atak od syna, tak sa stiahne a schová.
@yollanda my mame syna (rok a pol) a som znovu tehu ..mame doma dvoch korurov a je to perfektne.. mali sme aj psika (maltezaka) ale ten vyslovne ked isiel maly za nim tak ceril zuby ..tak sme ho dali prec... macicky su snim odnarodenia a je to super ..moze ich natahovat a nic mu nespravia ..ked na neho nemaju naladu tak len vyskocia niekam vysoko na policku kde na nich nedociahne a maju pokoj 😀 ...maly ich ma velmi rad 🙂
Ahoj, ja mam psika a male dieta a jedine na co ta chcem upozornit je, aby si po prichode macky do domacnosti pocitala s chlpami uplne vsade a po cely rok 😀 😀 😀
ufff baby, no neviem.... ja milujem havkacov, ale ten je narocnejsi jak macka
Myslim ze vam bude stacit ked si pozriete moj album, ten vraví za vsetko. Rodičia maju psíkov dvoch yorkširov a belgickeho ovčiaka a vsetko je super strazia dcerku ako oko v hlave. Ja mam doma kocurika a je neskutocne uzasne ako sa dokaze ukazkovo a pozorne správat k malej.Ale pozor nikdy na zvieratko netreba zabudat, pozornost treba venovat aj jemu, a pokial je o zvieratko postarane po zdravotnej stranke tak je vsetko v .poriadku. Aj macka je ako dieta ako si ju vychovate a naco ju naucite tak to tak bude vyzerat. Pokial nemam pri sebe baby vysielacku tak mi vzdy pride dat najavo ze sa zobudila dcerka. Vzdy ked pri nej sedi mala je kludná a pekne na seba pozeraju.
Ahoj. My sice priamo doma nemame, ale moji rodicia maju 2 macky. Su to sice take obycajne "dedinske" typy, ziadne "znackove" ale chovaju ich v dome, su kastrovane, zaockovane.. taki domaci maznacikovia. Ja mam rocneho synceka a prichadza s nimi do styku od narodenia veeelmi casto. A je to uzasne, tesi sa z nich, hladka, az pisti ked ich vidi. Mackosi sa si ce sem tam zlaknu a ked nemaju na dietatko naladu tak sa vezmu a idu do inej izby spat, ale inac su to super kamosi. Ja maicku k detom odporucam. Samozrejme vela zavisi od toho na aku macaciu povahu natrafite. My mame uplne krotke, pritulne kusky 🙂 este aj veterinar sa vzdy cuduje ze ake zlate macicky 🙂 ale to iste plati aj pri psikoch, ze nie vsetky su kamaratske k detom.. ja som rozhodne za spojenie macka a dieta. Ani choroby sa neobavam, ked su ockovane a su indoorove.