Ak mate dieta, ktore ma ovela vyssiu alebo nizsziu vahu ako jeho vrstovnici, hodte sem cisla, nech sa cudujeme. A to sa tyka aj vysky.
Napiste mesiac, hmotnost a vysku.
A nepisem to kvoli nejakemu vysmechu alebo aby ste mali pocit, ze nemate tabulkove deti, ale proste aby bolo vidno, ze ludia su vselijaki a je to tak uz od detskeho veku.
14 mesicu-7200 g-73 cm 😅
Ahojky,naše první dítko mělo v půl roce 10,15 kg a 69 cm. 😎 Pak se to srovnalo a je úplně v normě 😉
moje prvorozená měla 9 kg v roce 😉 ,ovšem druhorozená v 6 měsících a to byla jen kojená 😅 . U první jsem si říkala, jakou to mám delikátní porcelánovou panenku, barokní andílci mě nebrali...u druhého jsem se zase nemohla nabažit těch fadíčkatých nožek a ruček a prdelky 😀
alcatko - aspon ta neboleli krize 😉
nasa mala ma 12 mesiacov a 9 kg, vsetkym sa zda malo, mne akurat 😀 na vlacenie dost ! Meria 73 cm.
V roce 11,5 kg a 83 cm, teď už ho radši nevážím 😉
4 mesiace - 8kg, 65cm
tak naše beruška má ve 20 měsících 9,3 kg a 79 cm 😝 , taková píďalka 😉 naše 😀
moja Nely ked sa narodila mala 2800 g a 47 cm a teraz na rok ma 12 kg+80 cm 😉 😎
junovko, úplně stéjné startovací míry 😉, naše Vanesska je drobásek, ale jasný velitel pískoviště 😀 , zdrezůruje kdekoho 😝 i pořádný chlapy 🙂
v 10 tydnech 3900g 😎
tak mi taky 8 kg a 65,5 cm ve 4 měsících...jenom kojíme a při narození jsme měli jen 3kg 😉
8300g, 76cm ve 12 měsících 😉 Točí mě do vrtule, když někdo řekne, že je baculatá 🙄 🙄 🙄 Jako oproti Nelince Alcatkovic sice je, ale jinak je to žížalka 😵
8 750g, 75 cm - 5 mesiacov a 10 dni
porodna hmotnost a vaha 4 300g, 52 cm
ajojte. my máme 3 roky a 4 mesiace a meriame 111 cm a vážime 22 kg. Viem, tie kilečká kričia, no malý na ne naozaj nevyzerá, ale zasa papečok tiež nie je. Je veľmi pevný, zvykne sa hovoriť "ubitý". Proste sa nám podaril statný chlapček.
my sme tiez rekorderi - Dominik sa narodil v 24. tyzdni tehotenstva. Porodna vaha 800g, dlzka 34 cm. U nas v rodine urcite rekord 😎
4 mesice - 9100 g a 66 cm 😀 jen kojo, porodni miry 4490 kg a 57cm 😅
janina, divala jsem se na fotky Domiho a je to uplne uzasny krasny decko 😵
6 mesiacov - 10 kg a vysku presne neviem, ale oblecenie mu je dobre 74 😉
Tak my sme mali poradňu akože v roku, ale Lucinka mala rok a 10 dní a Kristán 13 mesiacov a 5 dní... No a dlžku majú obaja rovnakú podľa merania u lekárky - myslím 67cm (ale ono to presne asi nie je, lebo Kiko má od Lucky asi o 2-3cm viac a 70 cm nemá ešte ani jeden)... No a hmotnosť úplný gól... Lucinka 6,5kg a Kiko 9,7kg 😉 Som to zhodnotila tak, že Lucinka má svoju hmotnosť akurát k dĺžke a Kiko má svoju hmotnosť akurát k veku, takže sme vlastne úúúúplne OK 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak naše beruška v 8m 6,20kg a 65cm
Domíček to krásně zvládnul a všechno dohnal 😉 , moooc krásný klučina 🙂
Lucinku som vážila, ked mala 7 mesiacov a 4 dni a vtedy mala 5150gramov 😉
janina,maly je velky sikovnik-je prfenaaaaadherny a krasne to dohnal fakt 😵 ja tu ani nase miery nepisem,sme bezkonkurencne najvacsi-len dodam,ze v 6.mes. uz davno nosi oblecko na 9_12 mes. 😀 😀 😀 😀
8mesiacov -výška 81cm, váha 9 340g
jani taky musim domika pochvalit
najjulinka a jak tobe se to prihodilo ty deti?? jestli se muze zeptat 😕
Máme obe z domova 😀
ja si to myslela 😀
Hodím ešte jedno rekordné číslo??? Kiko mal ako štvormesačný len 3500g... Ale toto sa fakt nedá porovnávať s deťmi čo majú všetko čo majú deti mať ☹
ahojky. tak my mame buduci tyzden 11 mesiacov a vaha cca 9kg a 75cm. vsetky deticky v okoli mali taku hmotnost ako 9 mesacne. ale ja to neriesim. aspon nemusim pocuvat jeeej aky si ty baculko. nic mu nechyba, mobilny, vitalny, tak na co stres 😉