Ahojte. Môj syn má 9 mesiacov a ma problém z nočným spánkom. Spí so mnou v posteli. Posledné 2 týždne. Uložím ho vždy okolo 8 večer do pol noci ako tak spí a o pol 1 sa začne nudiť. Dám mu prsník a zaspí no budí sa potom každú pol hodinu a zase dookola až do rána.myslim že mu idú aj zúbky. Neviem nechce si dať pozrieť. Myslíte že môže ísť aj o separacnu úzkosť? Keď ho nechám napr cez deň s mamou alebo napr v postieľke len kým si odskocim napríklad na wc neplače.tak ja už neviem ako mám prísť na to čo ku je prosím poraďte.
v tomto období to deti majú... vydržať....nám zmizla okolo roku...😉
Pravdepodobne zuby, večer vedia trápiť aj dospelých nielen deti a na prsníku sa potom upokojuje. Keď sa dcéra začala v noci budiť častejšie na prsník,tak som vedela že buď jej idú zuby alebo choroba. Prejde to postupne. Separcna úzkosť to nebude,skon nejaký fyzický alebo psychicky prejav (emocie, zážitky atď.)
@denda007 strc mu nasilu prst do ust a prejdi po dasnach. :D skontrolovat dasna vizualne mi ani moja dcera nedovolila, ale prstom som to vzdy ohmataka bez problemov
Na uzkost by sa nebudil a naopak reval by ked zmiznes na wc to su skor zuby ohmatkaj dasna a uvidis.
@denda007 a hladný myslím že nebude 🙂