Lozenie na podlahe

3. okt 2023

Ahojte chcem sa poradit ake mate skusenosti s babatkami ked ste ich dali prvy krat lozit na podlahu , buchlo si niektore z nich bradičku alebo hlavičku? Chvem syna uz dať na zem len mam prave z tohto strach ze sa nejak buchne

angeli121212
3. okt 2023

A koľko má mesiacov? Už ti teda lozí? My sme mali betón v chodbe a na tento účel sme tam dali koberce ale zas už stojí a to bolo už veľa pádov tomu sa moc nevyhneš

autor
3. okt 2023

@angeli121212 6 mesiacov a mam ho iba na posteli a tam sa presuva no na posteli mu to ide tazko

januska12323
3. okt 2023

Buchne sa x krát, veď to nie je veľká výška.

angeli121212
3. okt 2023

Noo to by som ho už dala na zem, ono ak sa aj udrie neboj nič vážne sa mu nestane kednoducho budete musieť čo najviac upraviť okolie aby bolo bezpečné ale nemôžeš ho mať vždy na posteli a dalšia vec on bude už len pohyblivejší musí nejak objaviť svet

angeli121212
3. okt 2023

My sme malého mali na podložke na zemi od kedy sa začal viac zaujimať o okolo čo bolo prakticky po mesiaci

autor
3. okt 2023

@angeli121212 treba aj pod neho nieco dat ? Ci nemusim nic ?

angeli121212
3. okt 2023

Tak vieš mne v tomto veku malý z podložky ušiel ale my máme všade koberce max drevenu podlahu

vkatush
3. okt 2023

Ja som môjho mala na podložke, keď ešte len začínal. Teraz lozí všade, len nie po podložke 😁 a nemusíš sa báť, máme aj plávajúcu a aj klasickú podlahu, nič mu nie je.
Hlavne sa ty musíš naučiť nereagovať, ak sa šmykne alebo trošku udrie, to patrí k tomu. Dieťa sa zľakne skôr tvojej reakcie ako jeho pádu/buchnutia.

svokrinjazykmonika
3. okt 2023

Ja som malej urobila taký kútik s podložkou (penové puzzle) a hračkami. Tam sme začínali a sama odtiaľ postupne začala objavovať podlahu a chodila čoraz ďalej. Určite treba nejakú podložku, alebo deku alebo koberec. Snáď ho nenecháš ležať len tak na holej podlahe 😅

konikkon
4. okt 2023

Od 2 - 3 mesiacov sú moje deti na podložke na zemi. Keď začali loziť, už boli všade. Či sa aj udreli? Asi áno, taký je život, to k tomu patrí a je to prirodzené. Ale nič vážne to nebolo.

enoula
4. okt 2023

Podlozka velka na zem a nech sa tam hraje, objavuje.. jasne, ze pojde aj mimo nu, ale to bude mať taku svoju zakladnu, kde moze hračky objavovať
Buchnutia bohužiaľ patria k objavom, inak sa tie deti nenaucia