Ahojte, plienkujeme latkovymi stvorcami v kapsivych nohavičkách. Cez deň oka, aj cez denný spánok. Ale čo noc ? Myslíte že vydržia aAIO plienky, celú noc aby som nemusela prebalovat? Dávame zatiaľ pampersky ale chceli by sme prestať a čisto latkovat. Deti 7m a 2 roky
@evica17 Ja som cez deň dávala látkové a na noc tie z obchodu. Nejde o to, či precika, ale nechcela som, aby boli deti v noci v mokrých plienkach a vstávať na prebaľovanie sa mi nechcelo. Ja som cez deň prebalovala aj každú hodinu, skúšala som, či sú suchí aj častejšie. Najmä malé bábätká cikaju vkuse.
Ďakujem vám , vyskúšam.
@stvura to som pri staršom preblovala, ale on sa nebudila na jedlo tak často ale na pociknie tak sme dali pampersky a tam asi by aj stačilo už dačo také ako tu dávali, lebo on už až tak necika v noci.A ten mladší je zas v noci náchylný na prebudenie, tak tam hľadám alternativu k pamperskam,
@evica17 potrebuješ min.2 kusy, lepšie 3 lebo tieto plienky schnu najmä v zime dlho(tým že sú fakt super save). Ja som mala viacero značiek, najviac som bola spokojná s nočnými plienkami od plienkacika, už ale nemajú tie modely ktore som mala ja : https://plienkacik.sk/kategoria-produktu/latkov...
A ak sa rozhodneš plne latkovat aj v noci tak fakt odporúčam kúpiť tie vlnene vrchné nohavicky. ( moje dieťa prespalo celu noc a keď som dávala na vrch PULky jednak sa stavalo že bol precikany a jednak ta plienka po toľkých hodinách bola fakt cítiť. Keď máš vrchne vlniaky tak oba problémy eliminované ;)
@evica17 ja som na noc dávala vlozku navyše…ale prestal plienky nosit ako 20mesacny..len je to uz dost hrube a mne sa zda ze aj obmedzuje v pohybe casto bol nervózny nemohol sa tak pokrčiť a vyprdiet