Kupujete deťom vždy nové oblečenie?

15. jún 2023

baby zaujima ma ze ako to mate s oblecenim pre deti? ja mam napr dve dcery s odstupom 2roky takze druha samozrejme nosi veci po prvej obcas jej nieco kupim ale tak rastie rychlo tak teda zbytocnosti nekupujem ale zaujima ma ako to je neskor ked budu mat tak 10,12,15 rokov ako to mate? kupujete uz kazdej nove napr ked mate niektora ako to mam ja? alebo si veci poziciavaju s vynimkou spodneho pradla? dakujem🥰

dzescebuly
15. jún 2023

80% veci našich detí tvoria veci z bazaru,veľakrát nové za zlomok ceny,ja si na takýchto veciach nezakladam🤷

lucik194
15. jún 2023

mladsia ma 50% veci po starsej, topanky jedine tenisky co mala na telesnej starsia (2x tyzdenne tie ponosi) inak ma vsetky nove, tak isto ma nove spodne pradlo.
postavu maju kazda inu, tricka su este v pohode, ale nohavice nula bodov, ani kratasy, nic..... takze 50% kupujeme.
kupujem aj sekacoch co su vyberu, aj nove.....

zuzanaete
15. jún 2023

Cim je syn starsi, tak menej veci po nom odklada. Detom kupujeme malo oblecenia a kedze uz rastie pomalsie, veci nosi dlhsie a viacej ich znici.

andrejka1974
15. jún 2023

Nie mladšia všetko dedí po staršej mladšia je autistka a tak častejšie ničí oblečenie ,ale kupujem len tepláky a občas tričko s dlhým rukávom

kristinapetronela
15. jún 2023

Nekupujem stále nové ... Skôr dostávame ,potom suseda sa igelitku oblecka ,posúvame si veci . Mne je ľúto kupovať stále nové

euka210
15. jún 2023

Zatial moji chlapci maju 7,9,11r a stale posuvam, kupujem najviac najstarsiemu, nieco dostanem od susedy, brata na mensich, a ked treba nieco, tak dokupim. 3 deti take tricko ci teplaky nevydrzia, co mal prvy ako nove, treti uz len na doma. Kym nemaju svoj vlastny styl a nevymyslaju, tak nebudem stale nove kupovat.

jaskolka
16. jún 2023

Ja mam syna a dcéru, čiže z pochopiteľnych dôvodov nemôžu nosiť už v podstate tetaz skoro žiadne veci po sebe a keď budu starsi, to už vôbec.
Sestra ma dve dcéry, čiže ony nosili takto dosť dlho, no teraz, keď už idú do puberty, tak je vidno ze majú celkom iný vkus. Takže už veci po sebe zrejme nosiť nebudú.

sajmonka_1216
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cookie29
16. jún 2023

obcas kupim nieco nove ale vacsina veci pochadza z druhej ruky. vzhladom k cenam novych veci a vacsina skonci spinava roztrhana, ja nekradnem. Deti sa chcu hrat a zit 🙂

vesimelonimarsista
16. jún 2023

Cim su deti starsie, tym viac noveho oblecenia im kupujem a aj menej posuvam pre neskor narodene deti v rodine.

maribell
16. jún 2023

Ja mám 11, 9 a 3. Starším som doteraz posúvala veci, ale teraz už majú jednu veľkosť, takže tam moc toho nevyklúzlim. Ale keď im vyraďujem malé veci, tak tie pekné odkladám najmladšiemu. Šetríme nie len peniaze, ale aj životné prostredie 😊. Má 3 a doteraz som kúpila naozaj minimum vecí.

titla
19. jún 2023

Ja mam sice len jedno dieta male (nosi aj podedene a kupujeme mu aj nove podla potreby), ale medzi mnou a sestrou su necele 3 roky. Bezne po mne podedila niektore veci. Vtedy este internetove bazare neexistovali ale mali viacero starsich sesternic a veci po nich, co sme nosili obe. Vela veci nam sila babka a co bolo treba rodicia kupili. Od urciteho veku sme boli jedna konfekcna velkost a vela veci sme mali spolocnych. Samozrejme spodne pradlo, pyzama, tricka, rifle mala kazda svoje. Ale, ked som v 19 odchadzala na internat mala som problem, co si mozem zbalit a zobrat so sebou, lebo vela veci ako sukne, svetre, kabatiky , saty sme zdielali.