Chcem sa spýtať či kúpete deti každý deň.Ja áno ale počula som že to nieje dobré.Že jej tým oslabím imunitu.Aj ked je chladno a niesme skoro vonku je my divné dať ju spať bez kúpania,jednoducho mám blbí pocit.Hlavne od kedy nenosí plienky čiže nejaký pol rok.Bojím sa aby nechytila nejakú infekciu.
nie, nekupem. Vhodnejsie je osprchovat genitalie a sup von.
samozrejme, vsetci sa umyvame kazdy den 😉
u nas sa sprchuje - kazdy den (ked sme dopoludnia v piesku, tak samozrejme aj po prichode z ihriska...), kupu sa len vynimocne, raz-dva krat v tyzdni
ja sprchujem teraz v lete kazdy den v zime ob den
leto každý deň aj 2-3 krát sprcha, v zime každý druhý deň sprcha a v nedeľú poriadny kúpeľ.
sprchujeme kazdy vecer, bez toho by sme spat nesli, maly si uz na to zvykol tak ze sam sa vecer vyzlieka a ide do kupelne, no a v nedelu kupanie, niekedy okupame aj v strede tyzdna ked si to on pyta - chce sa pohrat vo vani... 😉
Nie, nikdy som deti nekúpala každý deň okrem leta. A to ani keď boli malé bábätká. Sprchovala som im iba riťky 🙂 Ja sa sprchujem každý deň, ale deti ešte v tomto veku nesmrdia a ak sa ani nespotia, je to podľa mňa zbytočné a narušuje to ochrannú vrstvu kože. Sprchovať každý deň sa budú až keď prídu do puberty 😀
ahoj ja umyvam kazdy druhy ma uz rok ked bolo take teplo tak som ho kazdy den
viac-menej ano. patri to k nasmu vecernemu ritualu a maju z toho velku zabavu. hlavne ten starsi, ked moze mydlit a sprchovat toho mladsieho 😀