Ahojte, chcela by som sa len pre info spýtať či kúpete svoje babo iba v čistej vode alebo používate aj nejake mliečka/sampony atd a ak ano aké(značka). Ktoré sú dobre ? Ďakujem 😉
Pri prvej dcere som pouzivala a aj teraz pri druhej dcere pouzivam Hipp.
nase dieta malo do 1 roka atopicky ekzem a tak sme museli 🙂 pouzivali a pouzivame La Roche Lipikar
V tých obchodoch je toho tak veľa že neviem ktoré kúpiť 🙈 a už by som rada niečo použila ☺️
Prve mesiace bez, potom Biodermu detsku, krasne vonia 🙂
Pri prvych dvoch detoch obycajne detske mydlo(kocka).. teraz pri tretej biodermu,nakolko ma na lickach ekzem obcas, zrejme to bude atopicky a je dost mozne,ze sa rozsiri postupne dalej.. preto pouzivam vsetku kozmetiku(do kupela, telove mlieko,krem na tvar..) od biodermy urcenu pre atopikov
Babylove, no i teraz velakrat vynechavam sampony a to ma 3r 😊
@ariadna33 mozes skusit napr. toto.
Moj ma 10m, stale cista voda, na ritku a vlasy bupi mydlo. A to tiez mozno tak od pol roka
@ariadna33 čistá voda alebo mame mydlo na citlivu pokožku s kozim mliekom a nechtikom (lokalne bezobalove)
Ja len na ritku po 💩 som pouzivala biodermu a dost dlho pri kupani len cistu vodu. A ked sa jej spotila hlavicka v lete tak som zacala umyvat aj vlasky biodermou, to mala 9 M.
Ma cez rok a este som ju nikdy nenakremovala ( okrem ritky samozrejme) aj ked v zalohe som mala biodermu abc krem na telo.
Mam stastie, ze ma dobru pokozku, a tak nepotrebuje nic extra.
@ariadna33 Keď som kúpala v pôrodnici, povedali mi, že používajú Hipp. Používam aj doma.
@ariadna33 moja mala ma veľmi citlivú pokožku a často sa vyhadže , čiže používame olej do kupela Oilatum
Prvy mesiac nic, potom som striedala. Bioderma, hipp, nivea.... maly nemal/nema ziadne kozne problemy, cize som neriesila 😊
Najlepsia je čistá voda.ale mladsi ma ekzem,davame oilatum
Do roka v cistej vode, potom sa mu zacal tvorit ekzem ako sme sa prestahovali, kde je mega tvrda voda a tak teraz kupeme iba v oleji bude mat 3roky, dr tak povedala, ze ziadne mydla, len ten olej. 🙂
@x_mery_x len ci ste mu nevypestovali precitlivenost, ked ste ho rok umyvali len v cistej vode. Ak nebol na nic zvyknuty, tak sa vyhadze hned zo vsetkeho. Presne tomuto som sa chcela vyhnut, a uspesne.
@queen_mary blbost
@hederamonstera nemyslim. Podla mna ta "sterilita" tomu urcite prispela.
@ariadna33 ja od Hipp od narodenia. A nezaujíma ma ak iný ma za to idú ukameňovať. Má 4mes