Dobrý deň, chcela by som sa opýtať maminiek náš malý ma 3 týždne môžem už kúpať aj mydlom alebo stále len čistou vodičkou??
Však ritku mu umy mydlom a potom ho koho v čistej vode. Buď rada že nemusíš kupovať nič do vody, žiadne peny, oleje a roztoky, že má zdravú pokožku
Zbytocne umyvat mydlom take male babatko. Ja doteraz 4-r. dietatu telo umyvam len vodou (ritku som ja napr. nikdy nemyla mydlom), len chodidla umyjem setrnym mydlom (napr. weleda). Ruky a vlasy myjem mydlom/samponom, samozrejme.
Ja používam čistú vodu na seba a na dieťa v 90%. Mydlo šetrné len občas. Na vlasy si dávam tuhý šampón prírodný. Inak nepoužívam nič.
Bioderma .. od narodenia 😊
Ahoj naša ma pol roka a kupem v čistej vodicke a občas pridám harmanček
Ja som do cca pol roka kupala iba v cistej vodicke.
Načo mydlo pre tak male bábätko? Uplne zbytočne! Stačí ešte dlho len vodou.
Len cista voda 👍
Nechapem kto v dnesnej dobe sa umyva mydlom 😁
Ahij na som maleho od narodenia kupala s detskym hipp samponom (hlava+telo) lebo blinkal a mal zatecene pod krkom ...je to uolne na tebe vi budes umyvat samponom mydlom olejom alebo cistou vodou ak sa ti babo nevysype a nema ziadne kozne problemi tak pouzivaj co chces
@pupavka89 mna by zaujimalo ze kde si tu svoju mudrost v mojom prispevku vycitala 🤦♀️ Ja ani seba ani svoju malu cistou vodou neumyvam ale ani nie mydlom...pokial viem tak niekedy sa frcalo len na mydlach lebo sprchace neboli zato sa cudujem ze kto sa este v dnesnej dobe umyva mydlom (myslim mladu generaciu)
v dnesnej dobe su deticky velmi nachylne na ekzemy, ktore vznikaju ciastocne aj vdaka naruzenej bariere koze - to je mastny film, ktory je na povrchu. mydla toto velmi zhorsuju. vyhla by som sa mu co najdlhsie. babatko nie je tak spinave, by sa u neho muselo mydlo pouzivat.
dceru som dokonca ani na zadocku enmohla umyvat nicim inym, nez cistou vodou, bola mi zo vsetkeho velmi zaparena a niekedy za do krvi. pri pouziti cistej vody ti bolo ovela lepsie.
Klasicky detskym mydlom, poriadne oplachla cistou vodou a kupala som kazdy den 🤗Neskor sampon, ziaden kozny probem nemali ak by mali to je ine
@smejko25 predstav si, že mladá generácia sa k mydlam vracia - pretože sprchové gély sa predávajú v plastových obaloch, ktoré sa rozkladajú stovky rokov, mydlo si kúpiš v papierovom obale a niektoré z nich sa dajú aj skompostovat
Ano mozte aj mydlom. Pazusky, zahyby. Odporucam Bupi alebo Bioderma abc kids
Dr
Načo mydlo... ďalší marketingový ťah na mamičky. Najmä ak to dieťa nemá byť od čoho špinavé, po zemi nechodí, len kakanie
Dietatko sa poti, v zahyboch sa mnozia bakterie, ak si odgrcne tak tam kvasi mlieko.. kludne pouzite jemne vhodnemydlo. My odporucame od novorodeneckeho veku. Pracovala som na Detskom koznom
Ahoj ja osobne som hned od narodenia pridala do kupania par kvapiek olejceka 🙂