Kúpanie dieťaťa počas choroby

27. sep 2024

Ahojte mám hrozne výčitky. Malý je chorý, nemá teplotu len sople a troška kašeľ. Naposledy som ho kúpala v utorok, zajtra už budem urcite. Je veľmi zle keď je bez kúpania tri dni ? Má 5 mesiacov

pribinak
27. sep 2024

Jezisi, však nemá horúčky, nirmalne ho okup

kik2022
27. sep 2024

Normálne ho môžeš okúpať v teplej vode a hneď ho zabalíš do uteráka a oblečieš.

gejb
27. sep 2024

Preco vycitky ? Niektorí lekári neodporúčajú kupat každý deň...

kvadrinkaaa
27. sep 2024

No ak už spinká, tak asi ho už neokúpeš, že? Nemaj výčitky, nič sa nestalo také hrozné, okúpeš ho zajtra. ☺️

autor
27. sep 2024

@gejb tak že je už tri dni bez vody

autor
27. sep 2024

@kvadrinkaaa veru už spinká a teraz má chytili výčitky , ďakujem si zlatá 🙂

kik2022
27. sep 2024

Nič sa mu nestane. Okupes zajtra.

slavomira236
27. sep 2024

Neboj neumrie z toho. 5mesacne babo sa nejak neuspini. Zakopy nekope. Rit si mu snad oplachla po stolici

anavixy
27. sep 2024

Tak vycitky iste mat nemusis, absolutne ziadne, ak si mu teda aspon ritku umyvala a ak nie, tak len malicke... Ale teda dieta mozes normalne kupat aj ked je chore a dokonca aj ked ma horucku. A ak sa ti nechce, lebo toho mas s chorym dietatom dost, tak ho proste neokupes a vobec nic sa nestane.. ked sa dieta rado kupe, tak mu to mozno aj trosku zdvihne naladu pri chorobe, netreba sa bat.

autor
27. sep 2024

Rit som umyla len vlhcenou, ale keď sa teraz zobudi na papanie zabehnem s ním pod umývadlo umyť

andrea2323
27. sep 2024

Autorka my bábo kúpeme každé dva tri dni (máme ale ešte len 3m chlapca) 🙂 žijeme v zahraničí a všade tak odporúčajú teraz, už sa od toho pomaly upúšťa kúpať každý deň.. aj v nemocnici aj pediatrička. Pokiaľ neni celé špinavé od jedla, a samozrejme ritka čistá, tak to je úplne v poriadku, takéto detičky sa nepotia ako my a ich koža ma ochrannú funkciu ☺️ vôbec nemusíš mať výčitky

minenkak
27. sep 2024

A čo sa mu akože môže stať,však nebol kopať zemiaky ani myslím nebural ručne dom, stačí utret mokrým uterákom,deti sa aj tak nemajú každý deň umývať

janage
27. sep 2024

Moje deti mali ekzém. Kúpanie raz za týždeň. Inak iba krátka "sprcha" v umývadle. Teraz všeobecne sledujem, že kúpanie každý deň sa vôbec neodporúča už.

kwakina
28. sep 2024

Ja kupem raz-dvakrat do tyzdna 🫣🫢inak iba topping and tailing(umyvat vatickami tvaricku, krk, rucicky a ritku). Kupat kazdy den sa aj tak neodporuca. Ja som malu kupala prvykrat cca 2 tyzdne po narodeni..od vtedy raz tyzdenne niekedy dvakrat.