Kúpanie bábätka v sprchovom kúte

kika1106
20. okt 2020

Ahojte chcem sa spýtať ako ste riešili kúpanie vašich malinkých keď už sa nezmestili do vaničky a máte sprchov kút

limetka69
20. okt 2020

@kika1106 neviem, ma skoro 1,2 metra, ma 4,5 roka a stale sa do nej vojde. A to sa vie uz sprchovat. S pomocou samozrejme. 🙂 takze taky problem nemam.

ziarifka
20. okt 2020

Moju nekúpem od 2m kvôli zápalom obličiek. Má 11m a na koži to nijako nepoznať, že nie je kúpaná. Sprcha celkom stačí. Raz za týždeň majú so staršou sestrou dlhšiu spoločnú sprchu. Stiekajú sa hadicou, umývajú navzájom, pijú vodu a robia blbiny.

zuzana_ilkova
20. okt 2020

@kika1106 ahoj vanicku som supla do sprchoveho maleho posadim do nej a je to... existuju aj take “vedierka” na kupanie v ktorom babo sedi aj to je celkom dobra vec niekedy pouzivam aj to ak chcem len rychlovku kupanie bez čľapkania vo vode

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikavaneska
20. okt 2020

My sme asi len 3 mesiace kupali vo vanicke potom so mnou v sprche bolo to krasne 😍 spolu drzala som ho v naruci a umyvali sme sa 😉 potom ho mazel zobral a ja som sa dosprchovala. A ak nebol doma tak som malickeho na zemi mala deku a supla ho tak v uteraciku a sup som sa dokončila. Doteraz sa tam rad sprchuje uz ma 2r tak so surodencami alebo s nami.

simca06022011
20. okt 2020

No neviem ake malinke dieta mas, ale moja sa okupala vo vanicke aj ako 2rocna.. asi aj 3 rocna.. a to bola dlha.... sadla si do vanicky, pohrala, ja som ju umyla, powstavila sa, osprchovala a islo sa...

jankapepe
21. okt 2020

@kika1106 nezmestí? Ako môj 15 ročný syn čo má 170 cm sa toto leto vtrepal do detskej vaničky...keď sa deti vonku na záhrade blaznili.... trochu pokrceny ale dal to 😁
Ak vynecháme teda tu vaničku, normálne v sprchaci osprchuj.