Ahojte chcem sa spýtať ako ste riešili kúpanie vašich malinkých keď už sa nezmestili do vaničky a máte sprchov kút
Moju nekúpem od 2m kvôli zápalom obličiek. Má 11m a na koži to nijako nepoznať, že nie je kúpaná. Sprcha celkom stačí. Raz za týždeň majú so staršou sestrou dlhšiu spoločnú sprchu. Stiekajú sa hadicou, umývajú navzájom, pijú vodu a robia blbiny.
@kika1106 ahoj vanicku som supla do sprchoveho maleho posadim do nej a je to... existuju aj take “vedierka” na kupanie v ktorom babo sedi aj to je celkom dobra vec niekedy pouzivam aj to ak chcem len rychlovku kupanie bez čľapkania vo vode
My sme asi len 3 mesiace kupali vo vanicke potom so mnou v sprche bolo to krasne 😍 spolu drzala som ho v naruci a umyvali sme sa 😉 potom ho mazel zobral a ja som sa dosprchovala. A ak nebol doma tak som malickeho na zemi mala deku a supla ho tak v uteraciku a sup som sa dokončila. Doteraz sa tam rad sprchuje uz ma 2r tak so surodencami alebo s nami.
No neviem ake malinke dieta mas, ale moja sa okupala vo vanicke aj ako 2rocna.. asi aj 3 rocna.. a to bola dlha.... sadla si do vanicky, pohrala, ja som ju umyla, powstavila sa, osprchovala a islo sa...
@kika1106 neviem, ma skoro 1,2 metra, ma 4,5 roka a stale sa do nej vojde. A to sa vie uz sprchovat. S pomocou samozrejme. 🙂 takze taky problem nemam.