Dievcata,mate podobnu skusenost?Dcerka sa do teraz rada kupkala,ale asi mesiac hrôza.Proste sama ju ani nemozem kupat,place,kriči....toci sa hadze sa...nechapem ze preco co sa stalo.
Tak ju len osprchuj 🤗 uz vie stat? Alebo kup hracky do vody 👌
@luciakovacova0603 Ahoj,dakujem za odpoved,a nevies co to u vas spustilo?Lebo ja trosku asi sama zato mozem ,raz ked som ju kupkala sa mi trosku ruka pohla a namocila som jej usko do vody
@adeladulova Hracky nezaberaju...a pri sprchovani nieze place ona krici
to sme mali aj my...takmer pri všetkých deťoch...Trvalo to zopár týždňov - mesiacov a bol zase kľud.... ako prišlo - tak odišlo...ani keby to bol vývoj...😉
@deti95060810 aha,no ale ja sa bojim ju sama kupat tento tyzden manzel pracuje do 22:00tak normalne netusim ze ako ju okupem
Aj u nas to bolo. Maly sa velmi rad kupal, potom zrazu akoby utalo, revy neskutocne, nasilu som ho musela drzat, aby som ho umyt dokazala. Skusili sme sprchu, no to bolo revu, akoby ho z koze drali. Potom si zvykol vo vanicke sediet a od vtedy je zase kupanie jedna z veci, na ktore sa tesi.
@lauriema keď malo naše takýto štrajk tak sme sa na striedačku kúpali s nim asi 3x a prešlo to, vyskúšaj 😉
@marrilyn
@abcmajacba No dievcata,dakujem za radu.Som z toho smutna ale hadam ju to prejde
@lauriema dodnes to nevieme🙂 ale ako prislo,tak aj odislo,chvalabohu.citala som potom o tom trocha,tak veeela deticiek to robi.niekedy staci troska teplejsia/chladnejsia voda na aku su zvyknute deti,alebo ako pises-zatecie do ocka,uska a uz je zle nedobre🙂
skús sa sprchovať s ňou, niektoré deti to potrebujú občas. vezmi ju na ruky a sprchujte sa spolu - poznám mamky, čo to takto vyriešili a sú spokojné.
Mali sme to v rodine chlapec vrieskal ako keby ho zabíjali bil nas dokonca až v tej sprche.. normálne nezvladnutelne.. teraz je teenager a doteraz sa bojí si namočiť /umyvat vlasy len velmi opatrne, a má aj problémy s plávaním ...
@bluebriggs myslíte že sa nohop niečoho zľaknúť ?Ale nepamätám si nič také.Do išiel sa mu isto voda nedostala ani pena do ociek dávam pozor
@lauriema ahoj mne maly odmietal kupanie lebo nechcel teplu vodu, dala slm mu taku letnu a uplne sa upkojil...exituju take “vedierka” na kupanie kde ti babo sedi, mozno v tom by sa citila “bezpecnejsie” tam nieje sanca aby sa zosmysla alebo namocila si hlavku...
@zuzana_ilkova
@lrnka
@bluebriggs
@lrnka
@maud13
@luciakovacova0603 Dievcata,skusim sa dnes osprchovat snou.A potom dam info😀
@lauriema drzim palce 🙂
@luciakovacova0603 aj ja
@lauriema čakáme na info 😉
@lauriema ahoj, u nas bolo to iste, ale v cca 1.5 roku, to prejde neboj 🙂 maly nechcel ist do vane,drzal sa ma ako kliest, ked bol vo vani, nesadol si cely cas.po cca 2tyzdnoch ho to preslo