Ahojte, ako obliecť do bazéna malého 9 mesačného synčeka? Sú aj plienky do vody v jeho veľkosti?
Plienky sú, to kupuješ ako klasické plienky podľa jeho hmotnosti, a dokonca tuším existujú aj také neoprénové plavky pre také malé deti
@andrea_prestastna latkovala si?
ano su, ja napr. pouzivam Huggies Splash ale ma aj DM Babylove aj Pampers 🙂
Viete odporučiť aj nejakú značku?
upravujen Huggies Little Swimmers sa volaju 🙂
@diamond007 nie preco?
@andrea_prestastna neoprénové sú ekologické? Keď jedny plienky na plávanie vyprodukuju menej odpadu ako tvoje neekologicke na množstvo tisíce plienok 😉
Hlavne že všetci chcú byť ekologicky, ale v základ veci ekologicky nie sú.... Och...
Ak jednorazové, tak nohavičkové, tie klasické sa zvyknú rozopínať. Ale radšej používam neoprenove, malá sa mi v tom lepšie drží, sú pevnejšie a nešmýka sa mi v nich. Malá vyzerá, že jej je to jedno 😜
@diamond007 oh ty nie budem plnit kose plienkami po kupani, inak do detskejo centra ma ani s plienkami nepustili vyzadovali iba plavky a vyjde to lacnejsie, inak ak mas rozpis co stoji vyrobi a celkove naklady na vyrobu pouc ma prosim lebo ja vyrabam taketo plavky a nejak nemam pocit ze zamorujem planetu, no daj teda tu mudrost zo seba von
@vasjar ja som za neoprenove plavky, ekologicke riesenie a vyborne drzia ak by sa stala nehoda