Mamičky, poraďte mi športový kočík 🙂 nafukovacie kolesá a ideálne aby bol aj otočný v oboch smeroch 🙂 Prípadne skúsenosti s ktorým ste spokojne 🙂 na cene nezáleží 🙂 Ďakujem krásne 🙂
Ja mam Valco snap ultra sport - verzia ultra je otocna v ochoch smeroch (preklada sa korba, nie rucka), verzia sport ma nafukovacie kolesa. ja mam po starsom synovi - tam bola korytkova korba, ale zda sa mi, ze teraz uz robia modely s korbou, co ide do uplneho lahu. a teda mne sa daju aj nohy polohovat do rovna (co sa tiez neda vsade) - popozeraj, cenovo to bolo dobre, z lacnejsich, resp nepredrazenych kocarov.
@bambuliii skus pohladat. mozno sa nova verzia nerobi s nafukovacimi, ale mali by sa dat dokupit. napis aj priamo na ich stranku pripadne ... ja mam nafukovacky a som spokojna, brala som ich najma preto, ze chodime aj po dedine a nie celkom rovnych terenoch, kde tu vymol, tam by sa s penovymi maly natrapil dost ... zvladneme aj luku aj rovnejsiu nespevnenu cestu. A pre mna velke plus, ze je skladny aj do maleho kufra. pripadne na FB su skupiny (nieco ako milujeme valco a pinkie ... alebo podob,e daj si hladat Valco a ponukne ti) a tam CZ aj SK baby predavaju, ale aj poradia nejake veci z praxe. tak by sa ti tam mohla ozvat daka mamina, co ma ten novy model, ako je to s kolieskami ...
Vsetkymi 10-timi odporucam Bebetto nico, hoci je to polsky kocik. Vystriedala som vela kocikov, ale vzdy som sa k nemu nakoniec vratila