Ktorý prací prostriedok pre detičky používate? Používali sme Persil senzitiv.....ale nerobil malej dobre na pokožku....musíme zmeniť....len nevieme ktorý?
@crazybabenka ahoj, ak budeš mať čas, tak skús mrknúť aj do týchto tém, možno sa dozvieš viac info🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/aky-prasok-na-pranie-a-avivaz-pre-novorodenca/
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/alergia-na-pracie-prasky-mate-skusenosti/
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/kedy-sa-ma-prat-detskym-praskom-na-pranie/
aj mi sme pouzivali Persil sensitive ale nebola som moc spokojna.decka lekarka nam poradila vyskusat pred rokom Forever Aloe MPD.ziadne chemie neopsahuje, je to univerzalny praci a cistiaci prostriedok.odvtedy nekupujem ziadne cistiace vyrobky v drogerii.moze sa stym prat,omyvat okna,pouzivat do micky ale naozaj potrebujete iba kvapku.Sporim horzne vela peniaze a nepouzivam ziadnu chemiu.a cisti to naozaj perfektne vsetko.vyrobok dostal uz vela oceneni napr.koser,halal,eu peciatku naozaj je to testovany.keby si chcela mozem ti poslat podrobnejsi opis o MPD napis mi prosim na adamcsek@gmail.com
nikdy som nepouzivala detske prasky oprala som v takom aky som mala a nikdy ani jednemu nic nebolo , kolko krat detske prasky narobia alergie su horsie ako bars ktory iny.
ked sa narodil tak som prala v Batole prac. gel, potom ked bol starsi tak Lovela a potom ked mal okolo 12 mes. tak uz ten co pouzivame my - Bonux 😉
ja persil sensitive a lovelu...
prvych asi 6-7 mesiacov lovela aj prasok aj avivaz, potom normalne ariel alebo persil tak ako nam
pouzivam Persil gel sensitive, avivaz Siôan sensitive ...pekne operie, jemna vona avivaze , odporucam 😀 teraz uz prilejem trochu vanishu na skrvny od vselicoho mozneho ...
Denk Mitt pre deti (z DM), myslim, ze tak sa to pise..
ja pouzivam dref
prášok lovela a aviváž batole
od narodenia som vystredala, lovelu - slabota, batola - onicom, persil sensitive, ale len rakusky pral, ale problem zohnat, vyskusala som aj ine, nakoniec som skoncila na dreft sensitive a som spokojna. Perie celkom dobre a krasne vonia. Vsetko len gely. Avivaz nepouzivam, netreba, krasne vonia.
gel Lovela a som spokojna. avivaz nepouzivam.
dreft
Lovela gél a netreba ani aviváž 🙂
my používame Lovelu, až raz drahý kúpil v dobrej viere persil sensitive a otras ! malý mal alergickú reakciu a skončili sme na pohotovosti, takže persil nechcem už v živote vidieť a ostávam verná Lovele
dreft... 😉
lovela a avivaž kuschelweich aloe vera neskutočná kombinácia..... 🙂
lovela aj prasok aj avivaz...
lovela je najlepsi prasok najemnejsi a vobec neskodi
ako prvy prasok som pouzivala Lovelu a aj to len preto ze mi ju kupila mama ja som ju ani nechcela 😅 no stale periem v Dreft senzitiv je skvely vsetko mi kraasne operie a maly nema s toho prasku nic a to ma velmi citlivu pokozku a aj dost suchu a nemoze pouzivat hocijake kremi
My odmala perieme v Lovele, k tomu Avivaz Lovelu alebo Batole, ak nemaju, aj Silan pre deticky, ale po nom mala starsia (5r) alergiu.
Ekover- bez chémie, dostať v DM.
My používame tiež Persil sensitive a zatial sa malinkému nič nerobí a aviváž E sensitive (z Poľska), vonia nadherne a 1000x lepší ako Silan.
Ja som používala Lovela prášok, malej neškodil, ale nevypral všetko, nebola som s ním spokojná, prádlo nebolo pekné...
Lovela color tekutý, periem v ňom všetko aj naše veci, aviváž nepoužívam. Veľmi som spokojná. Ja mám tiež problémy s pokožkou, a tento prach mi vyhovuje.
do jedneho až 1/5 roka to bolo Batole prací gel a aj aviváž bola Batole. Teraz periem malého veci v tom v čom periem aj naše.
Persil Sensitive - vsetko vyperie, ziadne namacanie, predpieranie.
Lovela
Lovela je dobra na citlivu pokozku aj prijemne a hlavne dlho vonia