Baby, prosím poradíte mi dojcensku vodu, ktoré nie je nutne prevarat a kde ju je možné kúpiť? Lucku prevarat údajne treba podľa mojej pediatricky😕 ale nejakú z Kauflandu vraj netreba
Ja som do asi siedmeho mes.prevarala kazdu dojcensku kt.som kupila, potom uz nie,ale znama napr. neprevarala ziadnu dojcensku,mozno prvy mes.inak nie
Neprevarala som ziadnu - pouzivala som Lucku a Rajec
Ja som kupovala dojcensku vodu z DM v krabici ked bol malicky. Nie na mliecko, kedze som kojila, ale na pitie, od cca 4-5 mesiacov. Potom ked uz bol vacsi, cca 10 mesiacov, kupovala som dojcenku vodu Rajec a tu uz som potom tiez neprevarala.
Dm kova v krabici - je napisane ze prvy den pp otvoreni netreba prevarat a dalsi uz ano
Kupujeme Rajec dojcensku a neprevarame.
@lula313 ja kupujem z Lidla, prevarala som len prvy mesiac uz potom nie.
Dakujem baby a nejaká “humana” sa vraj nemusi vôbec. Viete prosím, kde sa predáva?
prečo kupovať vodu v plaste a ešte prevárať? Ja som nekupovala ani dojčenskú vodu a prevárala som na pitie obyč. z vodovodu. Nič dieťatku nebolo
@lula313 a nechceš si kúpiť radšej filter na vodu ,ktorý má aj uv lampu ? ten ti zniči všetko a priebežne ti vodu filtruje a netreba to prevárať
@lula313 inac ja pouzivam kanvicu britu s uhlikovym filtrom, voda v plaste veru nie je nic moc...
@renatka100 ja mám e-Spring ktorí ma aj uhlíkový filter aj Uv lampu a je to fakt super, ja vlastne stej vody aj varím polievky kavu čaj a v prepočte ma to vyjde 0,04 centy na 1 liter
@btus ja si tiez myslim voda ako voda ☺
@renatka100 precitaj si clanok o filtracnych kanviciach....niesu vhodne pre male deti vobec.....
http://www.copijeme.sk/pravda-o-vode
@lus83 pozri si testy na rajec na stream.cz program a dost, rajec uplne prepadla😨 a teda ostatne vod neboli tiez nic moc hodnotene
@lili763 kanvica brita nerobi demineralizovanu vodu - cisti ju od chloru a inych latok ale mineraly zostavaju
@lili763 aku vodu pouzivas ty?
@renatka100 ja som dojcila do jedneho roka. Potom som pouzivala dojcenecku a neskor uz iba z vodovodu ktoru som prevarala. My zijeme pod Tatrami, mame tu celkom kvalitnu vodu.
@renatka100 všetky dojcenske vody su prisne kontrolovane. Ja spominane tri iba zohrievam a miesam s umelym mlieckom od narodenia a dieta je zdrave.
Ja som nekojila a pouzivala od zaciatku obycajnu vodu z vodovodu kt.som prevarila v obycajnej rychlovarnej kanvici..a ak som bola vonku niekde a mala so sebou horucu v termoske tak som kupila hocijaku neperlivu vodu a zriedila aby mohol hned maly papat..a nic mu nie je 🙂
@lus83 mikrobiologicke zlozenie - nikomu nemusi nic byt - vo vode sa mozu nachadzat antibiotika, hormony, zbytky plastov, pesticidy, bakterie, atd atd ani vody z vodovodu nik kazdy den mikrobiologicky nekontroluje. To co ti cez tribky skutocne pritecie by si di musela dat skontrolovat sama v ustave. Ver mi a urcite ani vodu z pet flasi, zial. Ked robia testy, ako na stream.cz tak tam veru nasli vselico, ci uz vo flaskovej alebo z vodovodu. Pozri si ten program a dost. Je to smutne cim nas krmia ale kedze nejaku vodu potrebujeme, kazdy si musi vybrat co uzna za vhodne.
Pouzivam dojcensku Daguaro z Lidla a na obale maju vyslovene napisane ze ju netreba tepelne upravovat
Lucka, Saguaro, Rajec
Kupovali sme Lucku a Rajec, na oboch je pisane, ze uz netreba prevarat. Od pol roka sme prevarali vodu z vodovodu.
@lula313 podla mna ziadnu.Spytala by som sa pediatricky,preco.Voda sa prevara kvoli mikrobialnemu znecisteniu,co kojenecka voda nie je.Ja vsak celkovo s takouto vodou nesuhlasim.