Ahojte, viete mi poradit ktore UM je najlepsie pre novorodenca?
Dakujem
Ahoj, my sme pri staršej dcére dávali Nutrilon, keďže s ním začala už v pôrodnici a mladší syn mal Sunar. Každému dieťatku sadne niečo iné, musíš vyskúšať. Mne lekárka hovorila, že Sunar je chuťovo najbližšie k mlieku.
@misickaa4 my sme zvolili kendamil bio, pretoze neobsahuje palmovy olej a podobne humusy, co vacsina ostatnych obsahuje. Mala ho velmi dobre toleruje, nema reflux, ani koliky, pekne kaka. A navyse jej aj chuti. Trochu viac peni, ale s tym sa da "zit'.
@misickaa4 ahoj, my sme začali s BEBA optipro HA. Ale nesadlo. Teraz dávam Kendamil a veľka spokojnosť
@nikpa
@albertka1980
@misickaa4
veru Kendamil je super mlieko. Treba pozerať zloženie, Sunar, Beba, Nutrilon aj HiPP obsahujú palmac... :/
@albertka1980 my to isté, kendamil bio kvôli tomu, že tam nie je palmáč (inak ten nie je ani v nutrilone profutura). ja nedokážem pochopiť, prečo tieto hnusy dávajú do detskej stravy, my dospelí si vyberáme potraviny bez palmového tuku, nieto deti! všetky kaše, tyčinky, keksíky... vždy sa s mužom vytešujeme, keď nájdeme dáky nový výrobok bez palmáča...
Takze ste spokojne s mliekom kendamil? Malej davam sunar ..dokrmujeme ,ale mam pocit , ze jej nerobi dobre 🤔
@simona232323 ja som veľmi spokojná. Nám dvojičky, obe trápili koliky, ugrckavali, pučili sa.. na Bebe mali aj zvláštnu stolicu, takú zelenú... s Kendamilom sa všetko vyriešilo, prestali vrackat, upravili sa koliky aj stolica
@simona232323 velmi som spokojna
@albertka1980 a prosim ta, z kadial objednavad/kupujes toto UM?
@misickaa4 najlacnejsie sme nasli na mall
@misickaa4 dojčila som pri oboch deťoch 3 mesiace 🙂 potom umelé mlieko
Syn mal bebu HA potom babylove a dcéra mala nutrilon 😊😊
@misickaa4 ťažko povedať, každému čo sadne
Tiež som prechodila všetky diskusie. Ono na trhu ich je veľa, zloženie sa snažia všetci čo najlepšie a teda musíš popozerať na nete detajlne. My sme začali Hipp len malý po 2 hod. hladný 🤔Tak sme na sunar premium. Test vyhral Nutrilon za nim hipp a sunar atd.. . je to na nete. Z nutrilonu píšu mamičky že sa bábätká nevedia vykakať. Ale každé je iné treba skúsiť. Keď nesadne tak druhé. Len teda co najmenej testovať na dieťatku.🙂