Ktoré plienky veľkosť 3 kúpiť?

leila_b
18. aug 2019

Ahojte, chcela by som sa poradiť, ktoré plienky veľkosti 3 sú teraz najlepšie? Pretože 2ky som mala lupilu a bola som veľmi spokojná, len tie 3ky mi prídu menej kvalitne aj sa tak viac krčia a nie som s nimi spokojná a chcela by som prejsť už na väčšie. Nemáte niektorá skúsenosť s nejakými inými ? Ďakujem za rady 😊

nika_m
18. aug 2019

Ja som kupovala 3jky babylove z DM, teraz pouziva 4 a ostali sme pri tej istej znacke...som spokojna, vydrzia celu noc 🙂

jani321
18. aug 2019

My tiež používame babylove z DM. Som spokojná s nimi. Vydrzia nám tiež celú noc bez pretecenia.

candii
18. aug 2019

Individuálne. Najlepšie skúsiť. To čo vyhovuje inému bábätku tebe nemusí. My používame Lupilu a som spokojná

hennyinnsbruck
18. aug 2019

Súhlas s
@candii treba skúsiť... Mala mala lupilu, babylove a stále skončila pri Pampers

arcticcode
18. aug 2019

Pouzivame lupilu cely zivot, vsetky velkosti. Neni problem.

blunka
18. aug 2019

My sme tiez pouzivali lulipu 2. Presli na lulipu 3 som myslela ze to bude to iste len vacsie a sme v akcii nakupili asi 6 paklov. Prva noc studeny zadok a pretecena. Som nechapala. A po 4 nociach sme vsetkych 5 zavretych paklov boli vratit.
Mame namiesto nich pampers premium care a super. To co miniem lulipu 3 ks mi staci pamperska jedna.

malinajahoda
18. aug 2019

Pampers premium care už od narodenia. Dcérka bude mať rok a pol.

piamia0
18. aug 2019

@malinajahoda premium care su top tiez pouzivame spolu s Dada a lupilu
Ja pampers nemusim vyskusali sme kopu a vsetky boli nevhodny stale pretekalo a bolo na obleceni od nich pri ziadnej inej sa to nestalo len active baby a baby-dry🤯 nikdy viac.

malinajahoda
18. aug 2019

@piamia0 ja som vlastne ani iné neskúšala, keďže som s nimi spokojná. Nechcela som zbytočne špekulovať, lebo dcérke sadli. Máš pravdu, každé plienky sú iné a treba niekedy skúšať, ak náhodou zle sadnú.

piamia0
19. aug 2019

@malinajahoda naozaj neskusala? Ja som zase hrozne zvedavy typ a chcela som vyskusat vsetky mam doma vzorky vsetkych plienok okrem tych drahych ekologickych stymi sa ani nestretnem
A pride mi uz prehnane davat tolko penazi za plienky ale tak to je moj nazor iba kazdy nech pouziva co mu vyhovuje ale keby nahodou sa rozhodnes tak urcite vyskusaj dada plienky
Necakala som to od nich ale su super 🤩😎

mymel
19. aug 2019

Babylove z DM

zuzanasaskamilos
21. aug 2019

Ja pouzivam bella heppy a sme spokjny mali sme pamers premium care a neboli dobre mala bola rano mokra ale ako vravi pani vyšie tak každmu vyhovuue niečo ine