Ahojte baby.. Prosím aké vlhčené neparfumovane obrúsky, plienky... Aj foto by som poprosila obrúskov vlhcenych.... Lupilu je dobrá značka? Dakujem
Doma umyvam ritku vodou v umyvadle, ked prebaluje muz pouzivame lupilu vlhčené,aj plienky. Alebo dm plienky. Z pampers malemu červená pokožka.
Cize naj,naj je čistá voda, krem proti zapareninkam bud rybilku,sudocrem ale aj tam je vela chemie ,tak len par krat a nie často,zaklad je mat sucho, vzdy do sucha utriet riťku.
Podľa mňa je ťažko poradiť ono co niekomu vyhovuje inému nemusí ved kúp si napr 2 rôzne druhy a vyskúsas a budeš vedieť...
Neexistuje univerzalna znacka, ktora by vyhovovala vsetkym detom. Ja vlhcene obrusky pouzivam minimalne, len na prebalovanie mimo domu, inak umyvam cistou vodou. Syn ma citlivu pokozku, do roka mal problemy s ekzemami. On bol dlho taky riadny material, samy zahyb a tuk. Najlepsie sa mi osvedcil sudocrem, lebo v tych zahyboch sa mu lahko tvorili zapareniny. Naopak kamoska, co ma doma vyzlu, preferovala bepanthen. Treba skusit, uvidis, co sa Ti osvedci najviac.
Pre synčeka sme používali plienky Pampers, najsamlepsie co pre nás existovalo, boli tie nohavickove, ked bol väčší. Vlhčené obrúsky tiez Pampers sensitive, napr.tie z Lidla boli príliš suché podľa mna. Kupala som maleho v značke Bioderma. Všetko, sprchový gél, telové mlieko, krem na výsyp okolo úst- všetko som davala Biodermu a teda maximálna spokojnosť.
Isto neodporúčam žiadne olejceky, Aviril a podobne, upravujú veľmi póry...
Snad som pomohla 🙂
Ja som kupovala velke vatove tampony namocene vo vode. Od kedy dieta vedelo stat, tak som sprchovala po kazdej stolici. Z vlhcenych obruzkov sa zvuknu robit ekzemy a zapareninu.
Ku kremom na zadok, ...nieje dobrenpouzivat sudocrem na kazdodenne pouzitie. Pokozka si na to zvykne a ked je problem, uz ktem nezabera. Teraz sok kupovsla v dm znacka veleda nechtikovy bio krem proti zapareninam, prirodne. Tskynorandxovy obsl.
U nas kozmetika len nivea utierky len nivea creme kremik na zadok dexpamthenol.a plienky pampers biele a zelene alebo fialove happy s cajovnikom.neskor ked bola vacsia presli sme na kaufland bevola.na pranie persil alebo ariel sensitive.ideal bolo rakuske omo sensitive co mi nosila sestra z rakuska ale uz sa nepredava Lovela bola slaba nrvyprala ziadny flak radsej silnejsi prach a dvojite plachanie na alergic programe ale pozor prasok nie baby ale sensitive neobsahuke opticke rozjasnovace prala.som v nom aj nosice a satky! avivaz az od pol roka detsky lenor.opalovaci krem vzdy iba z lekarne asi do 3 rokov teraz kupujem gulicku nivea.na intimnu hygienu kedze mame dievcatko saforelle z lekarne asi od dvoch rokov ked ma sprdla doktorka ze v com ju umyvam ked sa jej zadok zaparil.
Ja pouzivam utierky co su na 99% z vody(pampers,hipp) plienky nam vyhovuju najviac pampersky. A drogeriu pozivameod hippu
Pouzivame WaterWipes na doporucenie kamosky. Su uplne bez chemickych primesi, obsahuju len vodu a ovocny extrakt. Vyskusali sme predtym rozne ine znacky, ako aj Pampers, ktore deklaruju velmi podobne zlozenie, ale mali sme s nimi problem - ako pisu aj mamicky vyssie. Ked si totiz precitate poriadne zlozenie zistite, ze ich obsah nie je len o vode, ako to pisu na prednej strane obalu. S WaterWipes mame velmi dobru skusenost. Dokonca som ich odporucila aj kamoske, co sa jej narodili predcasniatka dvojicky a velmi si pochvaluje. Takze za mna TOP.
@ninamichalek ahoj, kde sa tieto waterwipes dajú kúpiť? Nechodím do všetkých obchodov, tak ani neviem. A netrhaju sa? Mala som raz vlhčené utierky akože bavlnené, bolo aj ze len voda a tie sa neskutočne trhali, vytiahla som z balika a vzdy polovica, alebo štvrtina... Ďakujem
pampers sensitive wipes a plienky pampers premium...syn citlivá pokožka nemal problémy s týmito
@ninamichalek suhlasim, pouzivame od narodenia, su perfektne
Neexistuje nieco ako najlepsia kozmetika co sa deticiek tyka.Kazde dieta je citlive a mava kozne reakcie na iny typ kozmetiky a plienok,vratane tych najlepsich.Jedine vyskusat.Na margo nepouzivania vlhcenych obruskov 3 roky-ako nevravim,moze to byt pravda.Urcite cista voda je cista voda,moj syn je taky citlivy na pokozku ze dodnes sprchujem len cistou vodou aj v 2 rokoch.Ale ja by som ale na to nervy nemala.Este ziadne dieta na vlhcene obrusky neumrelo,zas sa z toho netreba pototo.
Vlhčené obrúsky do 3 rokov žiadne ak skutočne hľadáš to najlepšie. Obyčajná handricka a voda. Všetky vlhčené utierky obsahujú chemické svinstva. Ak skutočne nemáš na vyber niekde vonku tak waterwipes.