Ahojte, mate niekto dievcatko menom Nikol? Nam nechceli zapisat Nikol, dali nam na vyber bud Nikola alebo Nicol. Mame teda Nicol, ale zistujem, ci by sa to nedalo zmenit. Nemate s tym skusenost, dakujem za odpovede.
aj mi mame NIKOL a bez problemou ešte ju aj tak pokrstili 😉 😉 😉
Ja chcem dat dievcatku meno Nikol, ale preco na nejakej matrike to akceptuju a na Inej nie. Nechcem Nikolu.
Ste spokojne s tym menom ? Meniny maju na Nikolu ?
moja kolegyna ma, oslavuje v auguste - to je asi na Nikolu, myslim
My máme doma dcérku menom Nicol a toto meno nám bez problémov zapísali na matrike. Mne sa páčila varianta Nicole a Nicol a nakoniec sme dali Nicol. 🙂
Ahoj, aj my máme Nikol a bez problémov nám ju zapísali...
Ahojte, my mame dcerku Nicole, este som na matrike nebola, kedze byvame v Prahe. Domov ideme o tri tyzdne, tak dufam ze to vsetko klapne. 😉
My mame v rodine Nicole, ma 15 a nemali na matrike problem 🙂
U nás v ZŠ je jedna Nicole a osobne poznám jednu Nikol, ale myslím, že v rodnom liste je Nikola. To už je dospelá žena. Ale máme aj deti s omnoho exotickejšími alebo zvláštnejšími tvarmi mien, takže asi sa to dá, možno treba doložiť, že taký tvar niekde oficiálne existuje, alebo čo.
a kedy ma nicole meniny dakujem
Ahojte 🙂 Volám sa Nicole, mám to aj v rodnom liste som tak aj krstená, žiaden problém s tým nebol. Meniny oslavujem na Nikolu aj keď by ma zaujímalo kedy vlastne a v akom kalendári je presne meno Nicole. 🙂
@nicolem 6.12
@kukucka888 aha na Mikulasa a v akom to je kalendari prosim? I ked stara tema ..
sice uz ubehol nejaky cas, ale tak predsa napisem. my mame nikol a nebol s tym vobec problem