Krútia vaše deti nožičkami v členkoch?

sisiska
28. sep 2010

Nasa mala kruti dost casto nozickami v clenkoch...robia to aj vase deticky? na nete som nasla, ze to moze byt priznak DMO...budem vdacna za kazdu info ci skusenost

sisiska
autor
28. sep 2010

prosim, nikto sa neozve? ja neviem, ci je to v poriadku, ze nimi tak kruti v tych clenkoch....

zukrik
28. sep 2010

Ahoj,môj Petko tiež krútil clenkami,neboj sa.Tiež som sa tomu čudovala,že prečo,ale proste krútil a krútil 😀
jedného dna prestal a hotovo 😀

petusko
28. sep 2010

@sisiska ked bol Marcelik malicky, mozno aj v Nelkinom veku, tiez krutil clenkom, tusim len jednym, ale vacsinou, ked sa z niecoho tesil alebo sa jasil 😅 nikdy ma nenapadlo sa toho obavat. ani som s nevsimla, kedy s tym prestal 🙂 nemaj strach, urcite je vsetko v poriadku 😉

angie777
28. sep 2010

aj moja to robila,stále,tiež sme sa z toho až smiali či nema nejaku uchylku 🙂 neboj,to nič nie je.

spy23
28. sep 2010

Mojej kamartke to robili obe deti a to vzdy ked chceli nieco strasne povedat len im to este jazyk nedovolil, myslim ze sa nemate preco bat

zukrik
28. sep 2010

@sisiska Neviem čo je to DMO,ale ja som to skôr prikladala k tomu,že Petko je dosť živé dieta,tak musí niečo stále robiť 🙂 Mám pocit,že to robil od 6.mes ja som sa s tým neako nezaoberala,on sa stále musel krútit .Neboj je to v poriadku.

sisiska
autor
28. sep 2010

jaj, mamicky, dakujem za povzbudenie 🙂

sisiska
autor
28. sep 2010

snad to naozaj bude dobre...

zukrik
28. sep 2010

@sisiska na to sme tu,aby sme sa podporovali 😀

angie777
28. sep 2010

@zukrik detská mozgová obrna 😉

zukrik
28. sep 2010

@angie777 😉

mirip
28. sep 2010

@sisiska to je normálne detičky v tomto období spoznávajú a objavujú same seba prezerajú si svoje telo a robia niekedy aj také pohyby nad ktorými my mamy len krútime hlavou že čo to je....... 😀

kristinka123
28. sep 2010

@sisiska Ja krutim nohami az do teraz a uz sa toho asi nikdy nezbavim ale inac som v poriadku 😉 A aj moja mala nimi kruti a teraz zacala dokonca suchat chodidlami o podlozku ako by chcela utekat. Urcite by som to nepovazovala za nejaku poruchu, u mna ide napriklad skor o stalu podvedomu potrebu byt v pohybe...