Krupicová kaša na noc

zuzik1701
13. júl 2018

zuzik1701

Dnes o 18:53 PRVÝ PRÍSPEVOK

Prosím o radu, ako uvariť krupicovu kašu na noc 7 mes.babatku, tak aby to pil cez fľašu?
Vôbec neviem odhadnúť ten pomer, a koľko mlieka dat k jeho veku. 
Ďakujem

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mija22
13. júl 2018

Preco do flasky 🙈? Ved to ani cumlikom poriadne neprejde. V takom veku uz normalne by to mal s lyzickou zjest

zuzik1701
autor
13. júl 2018

@mija22 z koľko dcl mlieka?

alexandra1509
13. júl 2018

Nedávať 7mesacnemu krupicovu kašu je ťažká aj na sáčku je napísané od roka

zuzik1701
autor
13. júl 2018

@alexandra1509 veľa ľudí poznam co dávajú už od 5.mes

alexandra1509
13. júl 2018

@zuzik1701 už urobili ako.myslis ale je jednoducho ťažká na noc skús si ty dať tanier a ísť potom.spat

zuzubb007
13. júl 2018

Skôr by som dávala také tie kaše či kúpite v obchode a zmiešala s mliekom alebo vodou aneskor prejsť na krupicovymi. ináč neviem mne nepríde kaša absolútne ťažká na večer keď si dám som furt hladná :D

janulka2811
13. júl 2018

Na noc by som určite nedávala,je podľa mňa ťažká a keďže má 7 mesiacov tak cez fľašku nie,pekne lyžičkou.

weronkaa
13. júl 2018

Krupicovú kašu by som tiež ešte nedávala. Skôr tie od Hami, Nestle atď od 6m. Tie papá aj moja malá ale tak do 4h poobede. Kaše sú vraj ťažké na bruško

ibrunova
13. júl 2018

@zuzik1701 my sme kedysi robili tak, že krupicu sme nechali odmočiť vo vode, potom uvarili v tej vode a potom doplnili mliekom, aby bola plná fľaška. A cumlík s väčšou dierkou.

katelina77
13. júl 2018

Moja svokra robila tak môjmu chlapovi namočila si ju do vody hodinu predtým ona nabobna ptm ju uvarila a lyžičku do umelého mlieka a to zhustne

nelinka888
13. júl 2018

Ja by som nedávala na noc vôbec :/

mija22
14. júl 2018

@zuzik1701 kolko mlieka uz ty musis vediet kolko ti bezne jedava ml. Kolko ho zasyti ci staci 180 alebo viac.
A k ostatnym prispevkom. Krupicova a tazka? Aj vase mamy a babky vam ju davali. Ved to moze dostat ako veceru o 18 hodine... a na noc mliecko

terez01
14. júl 2018

@zuzik1701 krupica je ťažká a výživová hodnota 0. A zapeka. Ale k otázke,daj si variť koľko mlieka chces a pomalí prisypavaj,primiešajte,počkaj min-2 a znova trochu dosyp,aby si mala hustotu ako potrebuješ.Ja vždy robím ,síce zatiaľ len sebe a synovcom,odoka.

bimbambim
14. júl 2018

Tak ked mam chut ja na nu tak si spravim ale vzdy viem ze mi z nej bude tazko a grka sa mi od nej.moje deti ako male to nejedavali.Teraz ako velke (9:6) im spravim ale uz okolo 17 stej a synovi sa tiez z nej grka a aj tak je za polhodinu z toho hladny ja by som dietatu nespravila. A ked tak tak nie do flase alevna tanier s lyzicou

henikav
14. júl 2018

Podla mna je krupicova kasa na noc tazka, moje deti ju v zivote nejedli. Ale ak ju chces dat, ozaj by som dala len za lyzicku, nech je to viacmenej take hustejsie mliecko, nie varene lepidlo.

stankadu
14. júl 2018

aj ja som mojej dcére od 9 mes. dávala na večeru riedku krup. kašu, mne to odporúčala doktorka, lebo bola stále hladná (budila sa každú hodinu na kojenie), moje mlieko jej už nestačilo. Ale pomer si už nepamätám. No ked dáš pomer 1dcl mlieka a 1 PL krupice je to husté. Dávala som asi len polovicu alebo aj menej. Musíš vyskúšať, aký pomer ti vyhovuje. Ja som robila vždy do velkej flašky 250 ml a cumlík s najväčšou dierkou (tuším č.2) na kašu.

evkamotka
14. júl 2018

Aj my sme mali pocit ze synovi uz mlieko nestaci, teraz ma 9m a uz par mesiacov mu prisypem kvoli zasyteniu ciste ryzove vlocky. Kupila som ich v dm, je to vlastne ryzova kasa ktora sa robi z dojcenskeho mlieka. Co mi vyhovuje, lebo mu spravim Bebu ako vzdy a prisypem trocha vlociek na prilepsenie 🙂. Ma jemne hustejsie mlieko a nie je to tazke.

dadka_bb
16. júl 2018

mnam krupicka! maslo a skorica kakauko 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

katmi
20. júl 2018

@mija22 tak ale ona asi chce, aby jej spalo celú noc. inak si neviem vysvetliť tú kašu na noc 🙈

danielahamar
6. aug 2018

2lyzicky do 2dcl kludne mozes, mozno aj menej

jankalukasova
6. aug 2018

každých 50ml mlieka=5g krupice