zuzik1701
Dnes o 18:53 PRVÝ PRÍSPEVOK
Prosím o radu, ako uvariť krupicovu kašu na noc 7 mes.babatku, tak aby to pil cez fľašu?
Vôbec neviem odhadnúť ten pomer, a koľko mlieka dat k jeho veku.
Ďakujem
Preco do flasky 🙈? Ved to ani cumlikom poriadne neprejde. V takom veku uz normalne by to mal s lyzickou zjest
Nedávať 7mesacnemu krupicovu kašu je ťažká aj na sáčku je napísané od roka
@alexandra1509 veľa ľudí poznam co dávajú už od 5.mes
@zuzik1701 už urobili ako.myslis ale je jednoducho ťažká na noc skús si ty dať tanier a ísť potom.spat
Skôr by som dávala také tie kaše či kúpite v obchode a zmiešala s mliekom alebo vodou aneskor prejsť na krupicovymi. ináč neviem mne nepríde kaša absolútne ťažká na večer keď si dám som furt hladná :D
Na noc by som určite nedávala,je podľa mňa ťažká a keďže má 7 mesiacov tak cez fľašku nie,pekne lyžičkou.
Krupicovú kašu by som tiež ešte nedávala. Skôr tie od Hami, Nestle atď od 6m. Tie papá aj moja malá ale tak do 4h poobede. Kaše sú vraj ťažké na bruško
Moja svokra robila tak môjmu chlapovi namočila si ju do vody hodinu predtým ona nabobna ptm ju uvarila a lyžičku do umelého mlieka a to zhustne
Ja by som nedávala na noc vôbec :/
Tak ked mam chut ja na nu tak si spravim ale vzdy viem ze mi z nej bude tazko a grka sa mi od nej.moje deti ako male to nejedavali.Teraz ako velke (9:6) im spravim ale uz okolo 17 stej a synovi sa tiez z nej grka a aj tak je za polhodinu z toho hladny ja by som dietatu nespravila. A ked tak tak nie do flase alevna tanier s lyzicou
Podla mna je krupicova kasa na noc tazka, moje deti ju v zivote nejedli. Ale ak ju chces dat, ozaj by som dala len za lyzicku, nech je to viacmenej take hustejsie mliecko, nie varene lepidlo.
aj ja som mojej dcére od 9 mes. dávala na večeru riedku krup. kašu, mne to odporúčala doktorka, lebo bola stále hladná (budila sa každú hodinu na kojenie), moje mlieko jej už nestačilo. Ale pomer si už nepamätám. No ked dáš pomer 1dcl mlieka a 1 PL krupice je to husté. Dávala som asi len polovicu alebo aj menej. Musíš vyskúšať, aký pomer ti vyhovuje. Ja som robila vždy do velkej flašky 250 ml a cumlík s najväčšou dierkou (tuším č.2) na kašu.
Aj my sme mali pocit ze synovi uz mlieko nestaci, teraz ma 9m a uz par mesiacov mu prisypem kvoli zasyteniu ciste ryzove vlocky. Kupila som ich v dm, je to vlastne ryzova kasa ktora sa robi z dojcenskeho mlieka. Co mi vyhovuje, lebo mu spravim Bebu ako vzdy a prisypem trocha vlociek na prilepsenie 🙂. Ma jemne hustejsie mlieko a nie je to tazke.
mnam krupicka! maslo a skorica kakauko 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
2lyzicky do 2dcl kludne mozes, mozno aj menej
každých 50ml mlieka=5g krupice