Ahojte, syn bude mat 7m, prikrm (desiatu a obed) samozrejme papa v stoličke, ale um mu dávam v naruci, od narodenia. Len už je veľmi ťažký, ma 10kilo a dvihat ho stále hore dole mi robí problém. Myslíte že ho môžem kŕmiť aj tak ze bude ležať na gauči? Alebo ako? Lebo neviem ako na to :(
Ja svoje len dojcim, takze v naruci, ale podla mna flasu mu kludne mozes dat na posteli, na gauci, v postielke
Mliecko davam malemu tak, ze lezi na gauci a je podlozeny vankúšom aby bol viac nasikmo.
nemas doma nahodou kojenecky vankus? Tam by si ho mohla polozit.
Kľudne ho môžeš nechať piť poleziacky, podložiť vankúš. On už by si mal aj fľašu chytat, časom si ju sám podrzi
Ja som si malého dávala buď do vajíčka ktoré som mala na sedačke/posteli alebo som ho posadila na sedačku a oprel sa o vankúše
7 mesačná si ľahla na vankúš s fľašou a pila sama
10m sa napije z flase aj sam. Aj zahodi a zaspi. ;)
Jasné že môžeš, ja kŕmim buď na rukách (teda skôr na kolenách) alebo normálne položím na posteľ a dám pod neho menší vankúš nech má hlavu trochu vyššie a ležím pri ňom.
Môj má 9 mesiacov ale asi od 6 ho krmim mliekom z fľaše tak že ho položím, leží a pije…sam začal odmietať byt na rukách, mrvil sa a plakal tak som ho len položila a zrazu nemal problém vypiť celu fľašu 😊 ani mu ničím nepodkladam hlavu, ani ho nedávam odgrgnut ani nič a úplne v pohode od tých cca 6 mesiacov nepamätám si kedy presne 😆
Ahoj ja mam 15 mes dcérku, nikdy nechcela UM pit tak, že by sama ležala, tiež mi chrbát dosť trpel, kúpili sme taky obdlznikovy vankus cca 40x90cm, sadnem si do tureckeho sedu, oprem sa o koniec postele a na nohy si položím ten vankus, tam dám malu a tak ju krmim, je to tak od pol roka do dnes. Ale každé dieťa je iné, poprípade skus uz spomínaný dojcensky vankus, my mame taky, ktorý sa dá uviazat na konci, tým pádom vznikne hniezdocko, kam dieťatko polozis a je vo vyvýšenej polohe 🙂
My davame flasu s mlieckom v naruci este stale a to uz ma 29 mesiacov. Sedim v kresle a mam ruky oprete o operadla a on lezi krizo cezo mna s hlavou v laktovej jamke. Uz sa tam ledva zmesti.🙂
Ja som mojho vzdy polozila na gauc, dala podusku pod hlavku a tak pil
Malú uspávam dojčením a cca od tých 7 mesiacov ju dojčím na posteli poležiačky. Dovtedy som ju dojčila na rukách, ale začala sa mi budiť pri prekladaní.
@izabela181 prečo odmietajú byt na rukách môj ma iba14 týždňov a nechce byť nijak raz na rukách ani na kolenách. Použila som klinovy vankúš tam je spokojný.
poleziacky urcite nie sak ho daj do stolicky a tam ho nakrm