Kričia vaše deti zo sna?

petronesa
6. sep 2010

dobry den mam skoro 9 mesacnu dceru a posledne dva tyzdne krici zo spanku z nicoho nic strasne zacne jacat a za okamih spinka dalej ako keby sa nic nestalo uz sa mi druhy krat stalo ze som spadla s postele ako som sa zlakla 😀 robia to aj vase deti?

michaela80
6. sep 2010

Ahoj..Starsi nam to robil pokial spal s nami v izbe...ale zacalo to az tak okolo 2 rokoch......z nicoho nic strasny krik..tiez som mala okamihy ze v tom momente som nevedela kde som a co sa robi ....ale mozem povedat ze z toho 😀 vyrastol 😀

ludka140281
6. sep 2010

ahojky,moja ma uz 3 roky,no robi to stale a vsimla som si,ze sa rozplakala,presne,ked plnila plienku.....bolo to teple 😅 ...teraz ked chce piskat,este stale mrnci a srava sa nepritomne 😒

evita123
6. sep 2010

ahoj.. moj maly to tiez robil.. bolo to strasne, nie a nie ho utisit, mohlis me robit cokovlvek.,.. atks om zapalila svetlo, posadila ho, pustila pesnicku, alebo ho zoobrala na ruky a poprechadzalis me sa po byte.... citala som o tom ze sa to vola nocny des.. ekd ma dietatko vela zazitkov cez den a nestihne ich spracovat, tak sa zvykne stavat toto...

ninny
6. sep 2010

nekričí, ale rozpráva 😀

ankan
6. sep 2010

moja tiež vykrikuje zo sna a keď sa jej prihovorím nereaguje. Niekedy nieje ani rozumieť čo vykrikuje.

juliagregor
6. sep 2010

veľmi plačú, kričia ale aj rozprávajú, smejú sa...
čo prežijú cez deň, tak to v noci spracovávajú...ked boli menší, tak pri všetkom novom (návšteva, výlet, naučili sa sedkať, loziť, chodiť) potom vždy v noci plakali...
sú nočné mory a desy, jedno je pred polnocou a druhé po polnoci, jedno si deti pamätajú a druhé nie...
ked nariekajú nepomohlo zatiaľ nič, odmietajú hladkanie, dotyk, tak sa im len tíško prihováram a dávam pozor, aby si neublížili...
trvá to asi 20 minút, ked sa vyplačú, naspäť si ľahne a spí a ráno o ničom nevedia

salvinka
6. sep 2010

aj mne sa to uz raz stalo.. ale nie ze krical, ale zacal vzlykat az sa nakoniec strasne rozplakal az som ho nemohla utisit.. (no keby vedel rozpravat tak asi krici zo sna 😀 ) a to mame iba sest mesiacov.. dufam ze sa to nebude moc opakovat - nic prijemne 😎

lucia2905
6. sep 2010

Moja Miuška má 19 mesiacov, začalo to u nás cca od 10 mesiacov, plače takmeť každú noc. Niekedy ju nevieme utíšiť, musím aj hodinu pri nej leža a mať ju pritúlenú, stále je nepokojná. Najskôr som si myslela, že je hladná, že ju niečo bolí.... Potom sme zistili, že to je nočný plač, čakám kedy to prestane, teraz je to o niečo lepšie - plakáva mi tak 3X do týždna. Je to veľmi živé dieťa - možno má cez den množstvo vnemov, ktoré nedokáže spracovať, neviem...

miskinadamko
6. sep 2010

nie

vodnarky
6. sep 2010

ta nasa ani nie,ze krici...ale skor rozprava...alebo sa akoby rozculovala nad niecim...teraz ma 2,5 roka a zacalo to asi pred vyse pol rokom...ale nestava sa to casto...

tinax
6. sep 2010

obcas sa to stava aj nam. Ale ide hlavne o dni kedy zazije nieco nove, neobvykle alebo jednoducho bolo toho na neho vela. Niekedy ho staci chytit za ruku... ale niekedy ho musim zobudit a potom kludne zaspi dalej. Ked su deti mensie hovorili mi ze to moze byt aj ako rastie-ale co je na tom pravdy. Ja kricim/placem/rozpravam zo sna doteraz. 😉

adulikka
6. sep 2010

aj mojemu synovi Mirkovi sa to stáva...a aj teraz sa mu to stane...dnes sedel len na posteli ,ale nekričal...dr obvodná má s ním posielala ku neurologičke...ale ja nešla ,veď hádam z toho vyrastie...ale už sú miernejšie tie výkriky..a aj menej časté...odradila ma návšteva dr. ,že tam človek presedí s dieťaťom celý deň ,keď sme okolo prechádzali plná čakáreň...a druhé to ,že by mu dávali lieky...no ako ste tu niektoré písali o tých prejavoch ..ako krik ,plač,rozprávanie,metanie sa po posteľi ,tak aj mne doktorka povedala ,že to má nočný des...

markiza
6. sep 2010

nie

renatkas
6. sep 2010

ano nam sa to stava, zaplace tak na 3 sekundy zo sna a spi dalej kludne.

terina25
6. sep 2010

moja má 19 mesiacov a kričí zo sna.v poslednej dobe stále kričí MAMKA 😔 a moja neter má už 9 rokov a aj ona vykrikuje zo sna.a ráno si nič nepamätá

spalka
14. sep 2010

skoro kazdu noc, len zakrici mama, mamina, trosku zaplace a ked uz sa postavim ze idem k nej tak je tichucko a spi dalej...asi zo sna