Kričali ste niekedy na vaše bábätká od nervov? Nie zjapali ale kričali?
Na babatko som nekricala, ale zato bolo par takych situacii, ked som pri nom plakala od nervov.
Zišla som zo spálne do kuchyne a tam sa vykricala
Mat dieta je náročné v každom smere, sme len ľudia každému obcas prasknu nervy. Chápem, také situácie sa dejú ale bábätko nechápe co sa deje..výkrič sa v inej izbe keď ti to pomôže.
Ak si tak ucinila, nevycitaj si to. Si len clovek. Urcite svoje babo milujes. Nie si horsia matka. Niekedy ide clovek na pokraj svojich sil.
To nebol ani krik len som dosť zvýšila hlas pred ním,hrozne výčitky mám najradšej by som sa prefackala za to. A to len kvôli tomu,že strajkoval pri pití mlieka:/
Myslím si, že to je normálne stane sa to... predsa len hormóny žiadny spanok robí svoje
Samu má to veľmi prekvapilo, som extrémne kľudný človek tu som bola zo seba až prekvapená ako som reagovala
Kym som nemala deti, tiez som si myslela, ze som kludny flegmatik. Materstvo mi otvorilo oci 🙂
Na bábätko nie...ale čím je staršia (5 rokov) tak áno, zvýšim hlas...pokričím..proste to je súčasťou výchovy...nemôžeme si nechať skákať po hlave...hoci som potom zlá mamka a chce inú mamku.. ale keď musíš, tak musíš...
@diewcatqoo detto ja
Hej
Ved to bola psychiatria tie roky.. uff
to nemyslíš vážne takúto otázku...
nikdy som to nespravila.
väčšie dieťa áno, ale bábo?
Môj ma pól roka a keď zvýšim hlas je mu to veľmi veľmi smiešne ale ja si to tiež potom vyčítam 🙈
nie, ale ponadavala som si a zurila, ked vystrajal ako besny pri obliekani napr. ale skor len tak som si povedala, ze ja na toto nemam nervy 😁 aka som rada, ze uz je skoro dospely🤣
neboj sa, si len clovek, potrebujes oddych aj ty
@deti95060810 však nalož jej ešte viac k tým výčitkám, prečo nie…
@clementine93 pýtala sa, tak som odpovedala...
čo to je za rozum vrieskať na bábo... za mňa nepochopiteľné.
a to deti nemám jedno... 😉
@deti95060810 stačilo napísať “nie, nestalo sa mi to. Autorka sa v tom určite nevyžíva, už aj tak má výčitky a žiaľ, občas frustrácia urobí svoje. Ale verím, že ty si dokonalá 😉
Moja malá ma 10 mesiacov občas štrajkuje s papanim alebo sa nechce prebalit a podobne tak zvýšim hlas aby nevystrajala ale tiež mi je to potom ľúto... určite sa tým netráp jednoducho občas sa človek neovládne a vybuchne.... neviem koľko má dieťatko ale hlavne sa tým netráp... dieťatko pomaznaj... ja potom mojej malej vždy poviem že na ňu sa nikdy nedá hnevať lebo je to moj miláčik...
Nevycitaj si to, vycitky ti nepomozu. Musime sa len snazit byt lepsimi.
Nie