Používate krémy alebo olejcek po kúpeli? Ak áno poraďte aké
@vasjar oleje z dlhodobého hľadiska pokožku vysušujú a vôbec nie sú vhodné na mazanie tela alebo tváre. Hlavne nehydratujú len uzamykajú vlhkosť v pokožke. Takže ak je suchá tak môžu len uškodiť. Ja používam cerave, eubos, la roche posay alebo bledo modrú neuteogenu lebo sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Eubos, la roche a cerave sú hutnejšie a nepafumovane takže podľa toho čo preferujete. Tie ja používam len v zime ale ja všeobecne neznášam mať krém na sebe takže len preto.
@vasjar ale ak myslite pre bábätko a nie pre seba tak jedine zarobenú kyselinu mliečnu z lekárne. Bábätko má vlastný ochranný film a ten netreba niečím agresívnym narúšať. Oleje pre bábätko obec nie. Krémy opatrne
Nepises ci sa pytas na kremy pre dieta alebo pre seba.
Pre dieta kyselina mliecna priamo z lekarne. To uplne staci, netreba ziadne kremy a oleje uz vobec nie.
Ja osobne tiez ziadne oleje nepouzivam, nemam rada ten mastny film na pokozke, ktory olej zanechava. Pouzivam telovy krem Bioderma Atoderm.
@vasjar Nepouzivam nic na telo. Ja ale kupem len 2x tyzdenne a mydlo pouzivam v kupeli len 1x do tyzdna.
Odkedy papa prikrmy a musim mu niekolkokrat denne utierat tvar a rucky, tak na vecer pouzivam na tvar a niekedy rucky La Roche Lipikar.
Joj, zabudla som dopísať, že pre bábätko 🙄
Mandlovy olej z lekarne
Kúpila som take mlieko - olej ktoré som nastriekala do vodičky. Na pokožke bábätka sa vytvoril taký jemný film a premastil pokožku
Vola sa to Balneum. Je to výborne odporúčam.
Určite nedávaj hocijaké krémy a oleje, lebo narobis viac škody ako osohu