Krémy a oleje po kúpeli

vasjar
22. máj 2021

Používate krémy alebo olejcek po kúpeli? Ak áno poraďte aké

pribinak
22. máj 2021

Kúpila som take mlieko - olej ktoré som nastriekala do vodičky. Na pokožke bábätka sa vytvoril taký jemný film a premastil pokožku

Vola sa to Balneum. Je to výborne odporúčam.

Určite nedávaj hocijaké krémy a oleje, lebo narobis viac škody ako osohu

kkovacovak
22. máj 2021

@vasjar oleje z dlhodobého hľadiska pokožku vysušujú a vôbec nie sú vhodné na mazanie tela alebo tváre. Hlavne nehydratujú len uzamykajú vlhkosť v pokožke. Takže ak je suchá tak môžu len uškodiť. Ja používam cerave, eubos, la roche posay alebo bledo modrú neuteogenu lebo sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebáva. Eubos, la roche a cerave sú hutnejšie a nepafumovane takže podľa toho čo preferujete. Tie ja používam len v zime ale ja všeobecne neznášam mať krém na sebe takže len preto.

kkovacovak
22. máj 2021

@vasjar ale ak myslite pre bábätko a nie pre seba tak jedine zarobenú kyselinu mliečnu z lekárne. Bábätko má vlastný ochranný film a ten netreba niečím agresívnym narúšať. Oleje pre bábätko obec nie. Krémy opatrne

ivula0807
22. máj 2021

Nepises ci sa pytas na kremy pre dieta alebo pre seba.
Pre dieta kyselina mliecna priamo z lekarne. To uplne staci, netreba ziadne kremy a oleje uz vobec nie.
Ja osobne tiez ziadne oleje nepouzivam, nemam rada ten mastny film na pokozke, ktory olej zanechava. Pouzivam telovy krem Bioderma Atoderm.

andreatytler
23. máj 2021

@vasjar Nepouzivam nic na telo. Ja ale kupem len 2x tyzdenne a mydlo pouzivam v kupeli len 1x do tyzdna.
Odkedy papa prikrmy a musim mu niekolkokrat denne utierat tvar a rucky, tak na vecer pouzivam na tvar a niekedy rucky La Roche Lipikar.

vasjar
autor
23. máj 2021

Joj, zabudla som dopísať, že pre bábätko 🙄

kiki68
23. máj 2021

Mandlovy olej z lekarne