Mamičky čo použivate vy pre vaše dietatko na zadoček krem ( aky ) alebo puder ? Čo je podla vas lepšie ?
@kika831 my tiez pouzivame krem no mame doma 2 pudre a zaujimalo ma ze co je teda lepsie ze ci vyskusat aj puder alebo ostat pri kreme
@nikoleta17 mám od narodenia (teraz má rok a pól) asi všetky druhy mastičiek,ale vôbec sa mi ani jedna neosvedčila viac ako sudokrem,je to najväčšia topka👍
@nikoleta17 sudokrem
@weisovameggy4444 dakujem
Weleda krém
Rybia mast preventivne, sudocrem nam nikdy nepomohol....
A ked bol problem tak pythiol
@nikoleta17 nám sudokrem vždy stav ešte zhoršil, ja som používala obyčajnú rybaciu masť
Urcite pasta- najlepsia klasika rybacia
Dr derm
U nás Bepanthen. Nič iné nezabralo
@nikoleta17 weleda
My máme bepanthen, v pôrodnici mi povedala sestrička že sudocrem ma zinok a nie je vhodný často. Ale je pravda že pomáhal u staršieho dobre. Kazopadne už používam len bepanthen prípadne od navie (kvitok)bol taký krém na zadoček ale neviem či ho ešte vyrábajú.
@nikoleta17 bephanten, mojej sudokrém nikdy nepomohol, a po bephantene žiadne vyštípané.
Ka nedam dopustit na sudokrem
@nikoleta17 rybacia mast aj doktorka mi to odporucila a moja 9 mesacna dcera este nemala zapareny zadok takze podla mna ovela lepsie ako sudokrem ktory som pouzivala pri prvej dcere...
@nikoleta17 nam doktorka povedala ze urcite puder nie. My sme pouzivali sudokrem a super.