Krém alebo olej po kúpaní

30. aug 2024

Ahojte mamky čo preferujete na babetka po kúpaní? Krém alebo olej a poprípade vás poprosím značku nejakú vašu .

kikusenka1
30. aug 2024

Pre babatka nič.

tinalia
30. aug 2024

Moja ma nábeh na seboreu tak len na extremne suché časti dávam špeciálny krém na odporúčanie doktorky. Inak nič, zdieľam názor, že bábätkám také veci ešte netreba. Ani šampón.

pribinak
30. aug 2024

Ak má dieťa zdravú pokožku tak nič. To je len reklama a marketing

Ale napr nám doktorka dala Balneum. To nastriekas do vody a na tele bábätka sa vytvorí taký jemný film

Pozor na oleje. Tie v konečnom dôsledku môžu ešte viac vysušiť pokožku

andreatytler
30. aug 2024

Na babatko nic.
Neskor som kupila La roche-posay lipikar ap+ na tvar a ruky, kedze tie sa umyvaju castejsie.

autor
30. aug 2024

@kikusenka1 čiže po kúpaní ničím nenatriet?

zuzanka.zuzu
30. aug 2024

jasne že nie 🙈

andreatytler
30. aug 2024

Nie nicim. Kupes iba vo vode, bez mydla, alebo samponu. Pokozka sa nevysusi. A ani kazdodenne kupanie nie je potrebne.

andreatytler
30. aug 2024

A ak to bude tvoje prve dietatko, tak sa priprav na to ze kupel moze byt super stresujuci, kedy ho dieta cely prereve. Budes vo vykurenej kupelni kedze novorodenec sa rychlo podchladi, bude z teba tiect pot. Vela malych deti nema rado ked ich obliekas a obliekat pokozku vysusenu po kupeli je este tazsie, lebo je stale trochu vlhka a ak budes obliekat v izbe ktora je chladnejsia kde sa uz nebudes potit, tak to musis robit velmi rychlo, kedze novorodenec sa rychlo podchladi. Ja nechapem ako to robi niekto tak ako to ukazuju v reklamach ze s usmevom robis, upokojujucu masaz na holom dietati s levandulovym olejcekom pred spanim.

zuzanaete
30. aug 2024

Najlepsie nepouzit nic. Ak vsak treba, tak krem. Olej urobi len mastny filter na povrchu a upchava pokozku. Krem premastuje do hlbky. Info od doktorky.

autor
30. aug 2024

Ďakujem vám baby

lylyjana
31. aug 2024

Nic. A ked uz vam lekarka nieco kazala natierat tak krem napr Bioderma prevntive

aevisi
31. aug 2024

@andreatytler my sme malého kúpali vo vaničke v kuchyni a pár minút predtým sme zapli ohrievač, nech vykúri kuchyňu 😄 bolo tam malé peklíčko, tak ale robili sme to tuším každý druhý deň? Ja som to zniesla, no manžel potil potoky 😄

andreatytler
1. sep 2024

@aevisi My sme takto vyhrievali kupelnu a my obaja sme sa pri tom potili ako kone. Syn neznasal kupanie aj obliekanie, vzdoroval a ja nervy ze mu zlomim tu jemnucku rucku ked som sa ju snazila rychlo narvat do rukava aby mu nebola zima a aby to bolo cim skor skoncene a mohla som ho upkojit. My sme kupali 2x do tyzdna. Az ked vedel sediet, tak si zacal kupanie uzivat, ale umyvanie vlasov bol horor az do 3 rokov.