Kratší spánok štvormesačného synčeka

tamara7
15. jan 2014

Ahojte baby, chcem vas poprosit o radu ak by ste mali skusenost. Mame 4 mesacneho synceka. Diteraz pekne spaval, cez den zvykol spat aj 3-4 hodiny a cez noc tiez spaval dobre, budil sa az rano okoko5-6. Teraz asi 2 tyzdne prespi cez den maximalne po polhodinke a v noci sa budi aj 5x, vypluva dudlik, potom ho zase cgce tak place, trepe s ruckami. Aj pri jedeni vypluva flasu a nasledne place od hladu. Mozu to byt podla vas zubky? Na dasienkach este nic nevidno zatial. Prosim vas o radu.
Dakujem.

martinka_martinka
15. jan 2014

@tamara7 náš robil to isté akurát, že to začalo skôr asi v druhom treťom mesiaci. neboli to zubky lebo ma 8 a stale ani jeden zubok, takže to bude niečo ine v tom asi to, že rastie a vyvíja sa... doteraz spava nie velmi ukažkovo a ked sme sa chceli vyspať všetci traja tak sme ho šupli ku nam do postele.

anndy1
15. jan 2014

deti si postupne aj skracuju spanok cez den,aj nasa mala len sa najedla a spala postupne uz bola viac a viac hore a nakoniec az naobed sla spat.samozrejme ze mozu byt zuby nasej vysiel prvy koncom 4mesiaca,koncom 5 mala druhy a v 6 mesiacoch mala dalsie dva.v 9 sme mali 8.styri hore a styri dole...ale kazde dieta je ine.ja aj manzel nam sli tiez zuby skor.a zuby sa mu mozu este len nalievat dasna..niekomu trva aj dlhsie kym sa naleju

lulistek
15. jan 2014

@tamara7 deticky si menia spanok podla vlastnej potreby, aj mojej malej sa to stale meni, clovek si zvykne na nieco a dietatko vyrastie a zase je ine.

bojovnicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalaboo
15. jan 2014

Ako vravia ostatne, detickam sa zvykne menit spanok, netrap sa tym prilis.... nam od narodenia spi cez den take polhodinky, nocne spanie sa nam tiez menilo, teraz sa nam budi kazdu hodinu, mala uz aj obdobie kedy len 2x za noc...

A asi sa nepotesim, ale u nas ziadne taktiky nepomohli...