Kozmetika pre 2-mesačné dieťa

vikin123456789
5. dec 2024

Ahojte chcem sa spýtať v koľkých mesiacoch ste začali deti kúpať s kozmetikou prípadne s akou ste najviac spokojná. Malý má 2 mesiace a neviem či už je čas alebo je ešte veľmi maly na kozmetiku.

gejb
5. dec 2024

@vikin123456789 iba zadok umývam detským mydlom/sprchačom Hipp, inac nič.
Keď nemá problém s pokožkou nepouzivala by som žiadnu kozmetiku.

ina2405
5. dec 2024

@vikin123456789 ritku mu umývam pod tečúcou vodou mydlom pri pokakaní, inak raz za čas streknem do vody pri kúpaní suavinex mydlo, ale nie pri každom kúpaní. Kúpeme raz za 4 dni. V lete sa potil, kúpali sme každý deň.
Žiadna iná kozmetika.

anavixy
5. dec 2024

Bioderma, La roche posay, za mna pri babatku neparfumovana nedrazdiva kozmetika

simca06022011
5. dec 2024

Bababtkovsku z lekarne (teraz neviem ake su na vyber, my sme klorane mali)... umyvala som dceru normalne pri kupani detskym sprchacom, po kupani natrela ak bolo treba, ale tie spchace velmi nevysusovali nic, prave naopak... kupali sme sa denne.. neviem aku kozmetiku mas na mysli inu? inak len krem na zadok.

katesocka
5. dec 2024

Mixa baby pri umývaní zadočku a zahybov. Inak len Weledu žltú na zadoček po kakaní.

ericenkaa84
5. dec 2024

Ahoj, ja použilvam Bioderma ten veľký detský sprcháč, to strieknem 1-2 pumpičky do vaničky a na zadoček detske Babylove mydlo z dmky 🙂

danielockazihlavka
6. dec 2024

Alverde sprcháč a šampón v jednom,mala som aj weledu, ale už presne neviem ktorú. Ritku som vždy umývala čistou vodou po pokakaní.

katusik456
6. dec 2024

@vikin123456789 začali sme pri skoro 4 mesačnom biodermu abcderm, máme to veľké litrove balenie, krém tej istej značky a na okolie pusy (nejako oro niečo sa to vola). Predtým sme používali weledu olej do kúpeľa, ma mliečnu chrastu takže šampón na to máme tiež. Zadok po kakani čistou vodou, používame Sudokrem. Kúpeme každý deň, je to rituál pred spaním

weuska1559
12. dec 2024

Biolane kozmetiku som používala a stále používam.