Kopanie s nožičkami pri večeri

arasidka123
21. jan 2013

ahojte 🙂 chcela by som vas poprosit o radu akym zazrakom mam povedat alebo teda naznacit skoro 7. mesacnemu syncekovi aby pri jedeni vecere nekopal nozickami lebo potom sa vzdy pozvracia...stalo sa nam to uz asi 4x...mavam ho vo vajicku kedze este sam sediet nevie a doteraz s tym problem nikdy nebol...dakujem za rady 🙂

petruska77
21. jan 2013

A si si ista, ze to kopanie suvisi s vracanim? Lebo take male babetka kopu uplne bezne a nielen pri jedle 🙂

arasidka123
autor
21. jan 2013

urcite lebo doteraz kopol len sem tam a teraz si ich uz zacne chytat a tahat k sebe cim si stlaca zaludok...

1ivanka1
21. jan 2013

Dcerka ma refkux..mame take samohojdacie lehatko, strasne sa v tom hojda, pri krmeni sa jej musim triafat lyzickou do pusy, obcas to ma aj v oku, v nosiku, vsade vedla 🙂 mame aj stolicku ale tam sa zasa diva smerom dolu, takze hlava zohnuta alebo sa otaca, vrti atd...pekne ju prosim aby pekne sedela a papala, no nepomaha nic...cim to asi bude....asi tym ze nevie co po nej chcem kedze ma 7 mes.... 🙂

something
21. jan 2013

@arasidka123 Nas maly ma 6 mesiacov a nenormalne kope nohami vzdy, nie len pri jedle...Nechci vidiet kupelnu po kupani 😀 Nezabranis tomu, iba ak by si ho poviazala a to predpokoladam robit nebudes 😀

petruska77
21. jan 2013

to je vyvojova faza dietata, ze si zacina chytat nohy, dokonca cmulat palce na nohach...v tom by som mu naozaj nebranila... a preco ho neposadis do stolicky?

arasidka123
autor
21. jan 2013

este nemame kupenu ale zrejme ju budeme musiet zohnat cim skor 🙂

libusinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka1981
21. jan 2013

@arasidka123 skus ho nakrmit v tvojom naruci, moze sediet na kolenach a nakrmis ho tak, pokial nekupite stolicku 🙂