Koľko krat vám do dňa deti povedia “mama”? Je tu nejaká mamicka, ktorá to niekedy aj rátala?(sranduje) Ja odhadujem, že od rana do rana(u nás sa hovorí mama aj v spánku) padne toto slovo asi milión krat 😁😁😁
Pamatam si, keď som čakala na to sladke oslovenie, to boli časy 😁
Mami mamiii mamia mamina maminka mamiii mamiii maminka... To je celý deň a mám dve deti ano 🙈
zalezi co zrovna potrebuje .. niekedy o nej ani neviem ked je zavreta v izbe a inoky nonstop ked neodpovedam posle spravu ... alebo povie cez alexu ..
Preeesne som to tak citila ked boli mensi, ze ako som sa tesila ked povedia mama a potom ma slo z toho trafit 🤣.
Počítať to tak zošediviem. 😅😅
Teraz nvm, ktoré z mojich detí to hovorí častejšie. 🙈 Syn je síce mladší, ale dcéra rozpráva aj zo spánku. 😅 A aby toho nebolo málo, nielen mama, ale aj mamka a maminka. 👌 A okrem toho dcéru niekedy osloví Katarínka, mňa potom logicky mamkarinka a ešte aj moju mamku tituloval babkarinka. 😁 Takže takto zhrnuté a podčiarknuté: 24/7 počúvam to najkrajšie oslovenie. A pevne verím, že nie som sama. 💪
Nestíham počítať koľko krát moje deti povedia mama 😃
V priemere 20x za minutu 🤷
Ani raz! "Maminka!!!" Asi 100x za hodinu
Staaale,synovia sú už starší ale veľmi často včera som im akurát vravela že "máte i otca"😁😁A dcérka keďže práve začína bľabotat si(má 15mesiacov) mama z jej úst ide nonstop😅😅🥰
Asi milionkrat. Najhorsie to bolo v 2020, ked mal 3 roky, zacal prave chodit do skolky a po 2 mesiacoch sme museli zostat doma, lebo covid. Obaja s manzelom sme pracovali z domu a do toho dieta, ktore potrebovalo pozornost. Manzel mu vtedy ratal intervaly medzi jednotlivymi "mamka" a priemer mu vysiel 6 sekund 🤯
Celkom výstižné. https://www.instagram.com/reel/CkgOniDoUDx/?igs...
Joooj, najlepsie je mami, mamiiii, mamiiiiiiii, mamiiiiiiiiiiii, mamiiiiiiiiiiiiiii, ja dobehnem, lebo sa mi to uz zda surne a on ze mami, mami, pockaj, uz som zabudol, co som chcel povedat. 🙂
Náš má teraz "mama ale" obdobie. 😀
Rozhovor:
- on: mama na chcem to a to..
- ja: najprv musíš to a to
- on: "mama ale.. " a xy výhovoriek 😀
Naposledy som to nahravala manzelovi. "Mama" raz za sekundu, dokaze opakovat aj 10 minut 😁 Ak nahodou nereagujem, tak pride ku mne, zoberie mi tymi malymi paprčkami tvar do ruk a donuti ma pozriet na neho 🤣
100000000000