Koľkokrát vám do dňa deti povedia “mama”?

25. nov 2022

Koľko krat vám do dňa deti povedia “mama”? Je tu nejaká mamicka, ktorá to niekedy aj rátala?(sranduje) Ja odhadujem, že od rana do rana(u nás sa hovorí mama aj v spánku) padne toto slovo asi milión krat 😁😁😁
Pamatam si, keď som čakala na to sladke oslovenie, to boli časy 😁

lily14
25. nov 2022

100000000000

dominikamacakova
25. nov 2022

Mami mamiii mamia mamina maminka mamiii mamiii maminka... To je celý deň a mám dve deti ano 🙈

syslik81
25. nov 2022

zalezi co zrovna potrebuje .. niekedy o nej ani neviem ked je zavreta v izbe a inoky nonstop ked neodpovedam posle spravu ... alebo povie cez alexu ..

euka210
26. nov 2022

Preeesne som to tak citila ked boli mensi, ze ako som sa tesila ked povedia mama a potom ma slo z toho trafit 🤣.

sindla
26. nov 2022

Počítať to tak zošediviem. 😅😅

bizubcek
26. nov 2022

Teraz nvm, ktoré z mojich detí to hovorí častejšie. 🙈 Syn je síce mladší, ale dcéra rozpráva aj zo spánku. 😅 A aby toho nebolo málo, nielen mama, ale aj mamka a maminka. 👌 A okrem toho dcéru niekedy osloví Katarínka, mňa potom logicky mamkarinka a ešte aj moju mamku tituloval babkarinka. 😁 Takže takto zhrnuté a podčiarknuté: 24/7 počúvam to najkrajšie oslovenie. A pevne verím, že nie som sama. 💪

momo36
26. nov 2022

Nestíham počítať koľko krát moje deti povedia mama 😃

lindusss2016
26. nov 2022

V priemere 20x za minutu 🤷

nwnw
26. nov 2022

Ani raz! "Maminka!!!" Asi 100x za hodinu

janko77
26. nov 2022

Staaale,synovia sú už starší ale veľmi často včera som im akurát vravela že "máte i otca"😁😁A dcérka keďže práve začína bľabotat si(má 15mesiacov) mama z jej úst ide nonstop😅😅🥰

nikha2809
26. nov 2022

@nwnw presne, ani ja niesom mama ale mamina, mami, maminka....raz som to skúsila počítať ale po minúte som prestala 😀

diewcatqoo
26. nov 2022

Asi milionkrat. Najhorsie to bolo v 2020, ked mal 3 roky, zacal prave chodit do skolky a po 2 mesiacoch sme museli zostat doma, lebo covid. Obaja s manzelom sme pracovali z domu a do toho dieta, ktore potrebovalo pozornost. Manzel mu vtedy ratal intervaly medzi jednotlivymi "mamka" a priemer mu vysiel 6 sekund 🤯

basska_b
26. nov 2022

Ja som videla take meme, ine to bolo, s takou rysavou postavou z animovanej rozpravky. Ale zmysel ten isty

tululu
26. nov 2022

Joooj, najlepsie je mami, mamiiii, mamiiiiiiii, mamiiiiiiiiiiii, mamiiiiiiiiiiiiiii, ja dobehnem, lebo sa mi to uz zda surne a on ze mami, mami, pockaj, uz som zabudol, co som chcel povedat. 🙂

lenkakravcova
26. nov 2022

Náš má teraz "mama ale" obdobie. 😀
Rozhovor:
- on: mama na chcem to a to..
- ja: najprv musíš to a to
- on: "mama ale.. " a xy výhovoriek 😀

mamamasama
26. nov 2022

Naposledy som to nahravala manzelovi. "Mama" raz za sekundu, dokaze opakovat aj 10 minut 😁 Ak nahodou nereagujem, tak pride ku mne, zoberie mi tymi malymi paprčkami tvar do ruk a donuti ma pozriet na neho 🤣