Ahojte, chcela by som sa opýtať koľko vážili Vaše bábätká, keď mali 8 týždňov.
Ja mám chlapčeka a váži takmer 6kg a má cca 59cm.
Narodil sa s váhou 3490g a kojím ho.
😊
Normalna vaha . Moj syn sa narodil 3.2kg v 2m mal 6kg v 3m dokonca takmer 9kg no potom uz to islo pomali hore v roku okolo 11kg v 2r 12kg v 2.5r 13kg ( tiez kojeny) prve mesiace babatko Hlavne papa spi pribera dalsie mesiace uz je dlhsie hore akcne hybe sa viac a viac spali kalorie.
7.09 kg a 64 cm mal, ked mal 9 tyzdnov, narodil sa a mal 4.47
@ema22270 Ono to je v podstate jedno 🤣su zdrave stastne deti priberaju ok individualne. Moja dcera mala v roku 10kg v pol roku uz Neviem tusim 8kg a jedna znama jej mala 10kg v pol roku a sa jej Moja zdala “ drobnucka” ( ked mala sloniča 🤣) v roku ale obe vazili rovnako .. syn priberal viac ako dcera. . Ale to je tiez normalne 😉ani 2chlapci nemusia mat rovnako vahu hoci bratia. 6kg v 2m je super pekna vaha ( kojenie nevedie k obezite) mas dobre mlieko 😜
@ema22270 aj Moj tak bol prvy mesiac dva sice z oboch ale kratko .. Mozno aj 3m tak a bolo to super nie ako dcera co bola prilepena dlho od zaciatku .. on Asi lepsie saje. No casom sa aj jemu zapacilo dudkovat dlhsie. Ale vies kojenie nie je len o tom ze sa naje. ( a momentalne mu staci ze sa naje) Snad vam to takto vydrzi co najdlhsie 😉Lebo Mozno ta caka co som zazila .,z 10min budu pol hodinovky +
@ema22270 vies co to chvilku robili aj moji ( pri prvej som aj zapal mala aj upchate ) ale davala som ho ako prvy aj tak a zvykli si a potom to bolo ok. Nikdy som neodsavala naj odsavacka je ziva. Mam odkojenych 6r u nas je len problem prestat 😅od urciteho veku limitovane len na uspavanie.
prve mesiace mala priberala kilo za mesiac, narodila sa 3,5 kg takze mala v 8 tyzdnoch cca 5,5 kg
@ema22270 podobne sme mali. Mal sice o nieco vyssiu vahu porodnu, ale kazdy mesiac pribral kilo asi do roka. Potom sa zastavil asi na 15,5kg a chudnut zacal az ked som ho odstavila od kojenia 😁