To len pre zaujímavosť 🙂 my máme 6,5kg sme na MM občas um a neviem koľko meriame, na poriadnu vždy pani dr premeria len hlavičku
To vvuem presne, ja som si to do cca pol roka písala vždy po poradni. Syn vážil 7,5 kila,meral 65 cm a dcéra 6 kíl, merala 58 cm)
Zálezi aj na tom, s akou váhou a dĺžkou sa narodili, to je tiež podstatne.
6,5 kg ma naša 7mesacna 😂
No nasa mala sice len teraz 3 mesiace ale ma 6,8kg a 70cm... aj hlavu ma velku🤣
V 4.mesiacoch mal 7,9kg a 69cm
@hederamonstera to ma nasa 9 mesacna 🤣, ale teda je dlhsia 😆
Že zase raz “my, my, my” 🤣🙄
Syn mal cca 7 kg a 65 cm, dcéra tiež cca 7 kg a cca 62 cm.
Syn mal 8.16 kg a meral 67cm
To ho urcite odmeraj ty. Je to dievca alebo chlapec. Dievcata su priemerne lahsie ako chlapci.
@nevenka tak kazde babenko je ine😁
no dnes sme ho vazili, ma 5m a 9kg😀🙈 prvorodeny bol este vacsi a dlhsi, ma 20 mesiacov a 16kg a cm neviem, ale nosi velkost 98😁ale tak my s manzelom sme dost vysoki😁
@mirkam3 ten pluralizmus je strasny
Toto zbytočne budeš porovnávať lebo jednak záleží aké malo bábätko miery pri pôrode a či je dojčené alebo na um. Môj 4 mesačný na MM má 66 cm a 6700g. Ale teda on bol veľké bábätko keď sa narodil.
@54tinka54 ale veď ja vôbec neporovnávam 🙈 aj píšem , že pre zaujímavosť...v okolí nemá nik malé deti, tak nemám s kým prebrať také bežné témy...
@pribinak dobrý nápad, ďakujem 😊
A čo to je ak nie porovnávanie? Tvoj má toľko, môj má toľko. Čo ti to dalo? Si spokojnejšia ze tvoj malý je ok alebo? Lebo veď keby nebolo niečo v poriadku tak by ti to dr povedala.
@54tinka54 keď nemáš čo rozumné doplniť do diskusie tak sa láskavo nezapájaj
Veď som ti napísala miery môjho 4 mesačného syna 🤷♀️
A myslím že to bolo dosť rozumné doplnenie, že nemá zmysel zisťovať ktoré dieťa má koľko, lebo aj tak to nemá žiadnu výpovednú hodnotu.
Vdak si ho odmeraj aj sama doma. Nič ťažké. Poloz babo na podložku natiahni nožičky a pri pätách urob čiarku, ďalšiu čiarku pri temene hlavičky
Zober meter a odmeraj