Dobrý večer , chcem sa vás spýtať koľko vážia vaše 17 mesačne deti a hlavné chlapci. Môj synček váži 9 aj pol kg a meria 76cm , je to naozaj málo?? Pán dochtor tvrdí že je to málo a predpísal mu syrup na chuť do jedla. Ale , ja si myslím že papa normálne dokonca sám si niekedy pýta keď je hladný zje normálne malú porciu, ja už fakt neviem či mu mám podávať ten syrup alebo nie, a papa dosť často , niekedy sa stane že nechce jesť a pita si sladké , ale podľa mňa papa normálne.
zo zapiskov:
75cm, 10kg, 11 mesiacov
88cm, 14kg, 18 mesiacov
niektore deti su mensie, niekto vacsie...
Ale ja aj muž sme boli jednoducho guľaté deti takze nemá byt po kom slížik. Vytiahni svoje a mužove fotky z detstva. Ak ste boli chudí a drobní nemôžeš čakať že by tvoje dieťa malo byt tabuľkovo presné 🙂
Moja má 18mes a váži niečo cez 13kg. Je to kus baby, hrubé nôžky a tak 😝 ale aj ja aj muž sme takí, žiadne tintítka.
Ak je tvoj synček zdravý a veselý, všetko papá a vyvíja sa ako sa má, nerieš. Niektoré deti sú proste drobnejšie...
Syn mal tak isto,vždy bol a aj je na minime vo váhe,moja dr to nerieši raz mu robila odbery a všetko ok,je to len sirup na chuť tak čo riešiš,môj bral bekomplex rok tiež na chuť do jedla,ja som bola vzdy jak špageta muz tiež syn bude tiež taky
@zuzzinkaa To áno máš pravdu , ja a manžel sme boli tiež taký drobnejši keď sme boli deti.
Moja myslim tiez ako 16-17mesacna mala 9kg...
Tenunka, malinka.... a? Moja neterka je od nej o 7 mesiacov mladsia a uz teraz je tazsia, ako moja dcera. Na vysku su cca rovnake, rozdiel par cm....
Ale ona je zase taka gulatejsia.
Ved su rozne deti, maju roznu stavbu tela....
Ja by som to tragicky nebrala.
Skus si este na nete najst kalkulacku na vysku a vahu dietata podla mesiacov a pohlavia s uvidis, co tam vyskoci...
@beata_k Veď aj ja si myslím že je to ok na jeho výšku
@zitaje Áno je zdravý , hravý papa normálne , tak neviem načo to dochtor riešil , prosté mi povedal je maličký dávaj mu viac jesť !
A rodicia ste ake postavy a vahy?
Lebo ja mam 155cm a moj muz okolo 185...takze nebudem ocakavat, ze moje deti budu zirafy....
Ja ako decko 6 rocna v prvej triede som mala 18kg.....
@didi2102 veď aj ja si to myslím že syrup nič nezmení a bude stále taky. To je prosté genetika
@andrea_ff ďakujem
Sirup nesirup...ak je normalne spokojne dieta..si myslim, ze nie je problem.
Pripadne ak mas pocit, ze moze trosku pribrat...tak mu davaj mensie davky sirupu, alebo iba kazdy druhy den.
@andrea_ff Ja mám 156cm a manžel 180cm
@andrea_ff Áno skúsim. A ešte som zabudla napísať , dochtor povedal že môže mať aj hlisty preto nemôže pribrať.
Výšku môže zdediť po tebe že bude nižší , a.bude chudsej postavy, syn je hruza jedak a polepšil sa až teraz keď bude mať.teda.skoro 3,nerieš ... Ja mu dávať vždy ešte večer cca polhodina pred spaním nejakú fajnotku,piškóty,chrumky,jogurt 😄 na vykrmenie , ale.je deň keď zje biedne ak vyzerá ok tak je to ok ... Ozaj sa.neda.tabulkovo riesit , teraz 11m dcéru a tá je úplne iná väčšia ako bol syn, kamoška má takmer 2r a nosia turistu mikinu 😄😄
To co je za.blbost že hlisty? Urobil mu strer ? Ak nie a má podozrenie je to magor s prepáčením
@didi2102 Nie nespravil mu žiadne vyšetrenia
A tebe sa zdá aky? Je živý? Veselý normálne bežné dieťa ktoré len vymýšľa v jedle,alebo je menšie porcie? Nebýva unavený,smutný? Ak nie ozaj nerieš ale keď je mal urobiť odber,stery
@andrea_ff Áno povedal to tak že možno má hlisty
Tak vidíš. Povedz to doktorovi. To že ste s mužom boli drobne deti a že nemá byt po kom tučnučky či vysoký v jeho veku 🙂 genetika nepustí... netrápila by som sa na tvojom mieste.
Pre porovnanie, aby si vedela moja má 17 mesiacov a nechodí. 🤣 proste je lenivá po oboch svojich rodičoch. Tiež nejde podľa tabuliek a ja vidím že je zdravá a vôbec tie hlúpe reči neriešim. Keď to príde tak to príde 🙂
@didi2102 Nie, je to normálne decko , papa normálne malé porcie a ešte niekedy nejakú maškrtu za tým . Určite nie, to bi som si všimla že nieje v poriadku .
Možno nie som chcená vzorka lebo mám dievčatko, ale má už niečo cez 12 kíl 🙈 je to krásny pupček, a nie je nezdravo tučná. Mame rovnako 17 mes.