Ahojte. Syn má 7r.123.cm..vazil 25 kg. Teraz 2 týždne co bol chorý schudol. 2.kg.Týždeň mal cez 38 teploty. Nechutilo mu jest. Môj ex keď ho videl spustil výčitky ze je chudý. Vravím ved bol chorý. A on výčitky co som mu varila. Syn aj keď. Je zdravý je vyberávy v jedle. Nechce ani palacinky. Nechce lievance. Nechce buchty na pare coz sú dobroty. Preto sa pýtam koľko váži vaše 7 r. Dieťa?
Inak podotýkam že syn keď je zdravý je živel veľa beha, stále v pohybe. A ex som povedala ze až teraz pôjdeme na kontrolu tak poviem lekárke nech ho vyšetrí krv atď ci je chudý ci je v norme. Ale vždy keď nás vidí naša pediatrická povie. Povedzte mužovi a co dieťa má byť tučné?
Moj syn bude mat v decembri 7 rokov, ma 122 cm a vazi 19 kg. Tiez bol teraz chory, zvracal a schudol na 18 kg. Keby mojho syna videl tvoj ex, asi na mna aj posle socialku, ake je to dieta vychudnute. Vo stvrtok sme boli na kontrole u lekarky a podla nej je vsetko ok.
@diewcatqoo keď mu poviem ze aj iné deti tak približne vážia povie mňa nezaujímajú iné deti ale náš syn. Jak tupec stále svoje
A prečo s ním nejde k pediatricke on?
Klud, ocividne len potrebuje rypat. Nenechaj sa vyprovokovat. Ved nech syna vezme k lekarovi on, ak nie je spokojny. Uvidi, co mu lekar povie.
Syn má 7 a pol roka, výška 129 cm a váha 23 kg.
@pribinak ta plná čakáreň a treba čakať a x vyhovoriek
Náš má cez 130 cm a má 26 kíl. Zje za dvoch, len to hneď vybehá. Tiež má sedem rokov.
No a? Ak by opäť začal, tak jediná odpoved by bola: zober di volno a chod s dieťaťom k pediatricke
@diewcatqoo ved to. Jeho neustále rypanie. Typu ty si matka ty to máš urobiť..
@ecko80 takže nás je v norme ze?
7,5 roka syn ma 115 a 21 , je mrňús
A co, ty sa k lekarovi teleportujes? Necakas v cakarni? Tie jeho vyhovorky su uplne trapne. Je otec a ked sa mu nepaci, ako dieta vyzera, nech si vezme volno a ide s nim k lekarovi. A ak by zacal zas s trapnymi vyhovorkami, ani by som sa s nim dalej uz nebavila na tuto temu.
7 rokov,126 cm 21 kg 😉....muž nech si nas..e
Ved si vygoogli rastove tabulky, zaznac kde sa nachadza tvoj syn a otrieskaj mu och o hlavu :D
Btw moj ma 6 a 17.5kg. neverim ze za rok priberie 7kg aby mal v 7r 25 ako tvoj 🙂
@diewcatqoo ono veľa veci vyčítal. Chodím s malým na logopédiu tak povedal ze ani hovoriť som ho nenaučila. Skratka rypania ma plne vrece vždy a mňa to vždy rozculi
Aj môj zo začiatku rypal, potom vždy keď niečo ohľadom školy som povedala nech sa páči si rodič ako ja spýtaj sa učiteľa a zaželal mu pekný deň. Keď prišiel s ďalším výmyslom ze k lekárovi, máš v týždni voľno nech sa páči zavolaj si dohodni si termín a spýtaj sa pekný deň a viac som nereagovala a časom jo to prešlo. A definitívne s tým prestal keď som mu napísala máš problém a myslíš si že je tvoje dieťa zanedbané nech sa páči obrat sa na súd nech ti zverina dieťa, ja ti zaplatím smiešne výživné a staraj sa ty keď vieš všetko lepšie a zrazu bol kľud. Občas tak raz za polroka keď ho chytí takýto rapel mu po prajem pekny deň keďže zjavne ho mal doteraz na ho.no a je zas polroka pokoj
@sense tak ja si myslím ze on nikdy neprestane rýpať. A keď by som mu napísala pekný deň.. Tak isto by mi ako vždy napísal ze mam ísť do...
Myslím si, že áno. Pediatrička povedala, že je to v norme
Moji maju 6,5 roka, jeden 128cm cm a 22kg, druhy 126cm a 24kg. Vyssi by mohol robit reklamu na koncentrak, nizsi sa zajakava a nevie vyslovovat R (chodi na logo). Posli exa k nam, nech ho trafi🤭
@bubinko1506 tebe isto muž nevycita ze si dieťa nenaučila hovoriť ze?
Moj ma 110cm a asi 17-18kg
Moj ma 25 kg, 130+ cm a bude mat 9 v oktobri. Ako mala palicka je, co narobime...
Tvoj znie uplne normalne.
Nie, samozrejme, ze nie. Logo riesime uz 2 roky. Normalny otec by taketo nieco nevycital. Tvoj ex zrejme len potrebuje rypat.
Môj má ledva 19 kg aj s topánkami. Keď je v plavkách, trčia mu všetky rebrá. No ale bohužiaľ nikdy nebol extra jedak, takže nemôžem ho stopat ako hus. Môj muž je s tým úplne ok, lebo on je tiež štíhly a nevie pribrať a môže aj koňa zjesť, takže to chápe. 😁
@bubinko1506 to je pravda. Normálny by nevycital
@janickacrazy šťastná to žena co ma chapaveho muza
No, neviem čo by povedal na moju dcéru, ktorá má 8 r. 125 cm a 21 kg😀, pritom ona je všetko, nevyberá, v škole chodí na dupľu, len je veľmi pohyblivá a má rýchly metabolizmus.
Načo sa s ním vôbec bavíš.
@januska12323 tak vytočí ma a reagujem
Ani by som sa s ním o tom nebavila.
Nech on ako otec zoberie dieťa k pediatricke a tá mu to rýchlo vysvetli. Nemusíš stat v pozore len preto že on nie je spokojný