Pekný deň všetkým.Chcem sa opýtať, koľko spia vaše deti v noci.Náš má 1.rok a pravidelne je o 04.30 hore.Potom má problém so zaspávaním-v postieľke už nezaspí,to sa hneď stavia na nohy a chcel by byť hore,tak rýchlo dáme do kočíka a vozíme aj hodinu...Niekedy zaspí,ale len na chvílu.S večerným zaspávaním v postieľke nemáme žiaden problém....Chodí spať okolo 20.00.Cez deň spí len okolo obeda a aj to len zhruba hodinku a pol....Potom až večer.4o by ste poradili pre lepší spánok?Ak teda je vôbec nejaká rada....🙂 Ďakujem....
mne sa dievčatá budia medzi druhou až piatou - podla nálady a hladu, stiahnu celú fľašu mlieka a spia ďalej, potom vstávajú o šiestej - a to už sú definitívne hore..
ahoj, nas maly sa tiez pravidelne jeden krat v noci zobudi, niekedy o 2.00 inokedy o 4.00 a to ho zoberiem vzdy ku mne do postele a este v pohode spi niekedy aj do 8.00-9.00. horsie je ked sa prebudi okolo 5.30 kedy ja vstavam do prace, to je vtedy plac lebo on chce so mnou v posteli lezat, manzel ho vtedy berie na ruky a po mojom odchode casto mu zaspi este v naruci....
no tak mne malý vstáva o piatej. aj som skúšala ho ešte uspať ale bezúpešne, tak som sa mu prisposobila a večeer chodím skôr spať.
ale mne ešte spáva trikrát denne, on by aj 4x ale to je podla mna moc, snažím sa aby cez den menej a viac v noci spal. tekže spáva ráno okolo tej osmej deviatej, potom okolo jedenástej a nakoniec poobede okolo štvrtej no a o siedmej je už tuhý
jáj a samozrejme aj noci sa sem tam budí, cca minimálne raz musí byť
Môj spáva 18/19.00-6/7.30. On naopak, lepšie spáva v postieľke a sám v izbe, pri mne v posteli sa blázni. Cez den spí 11/12.00-13/15.00. Nakoľko úplne ignoruje mlieko, ak sa stane, že sa zobudí skôr (nikdy to nie 100% spoľah, že bude pekne spať celu noc), dám mu teplý čaj.. to ho zvykne upokojiť a ešte zaspí, sám. Má 15m
ahoj nas maly chodi spat okolo 20.30h a vstava okolo 7.h.v noci sa budi len na caj.cez den tiez spi okolo obeda cca hodinu a pol.
Mozno tvoje dietatko je uz okolo pol piatej,hladne alebo smadne...Neskusila si mu dat mliečko?Nie je mu teplo?drzim palce nech sa to upravi,ved o 4.30 sa najlepsie spi 😉 😉 😉
Nasa sa tiez zacala okolo toho roku budit medzi druhou a stvrtou rano,a ze JU HELE ja som vyspata...tak sme na striedacku s nou s MM sa hrali v detskej izbe,alebo pozerali rozpravky...teraz je to uz len zriedka,iba ked rezu a bolia zubky,inak uz spinka.Trvalo to ale dva mesiace,pomaly kazdu druhu noc to bolo takto...prezili sme.
moja malá ide spať od 20tej a vstáva o 6-6:30.mám ju super naučenú,dám jej papať pustím rozprávky a ja spím do pol 8 😅 .ako ročná,ked sa ešte kojila zaspávala o 19tej.v noci bola hore 2-3krát a spala tiež tak do 6-7
dcérka sa bežne budí ráno o piatej, keď je vo svojej postieľke. keď ju po nočnom zobudení a nakojení (okolo druhej v noci) položím spiacu do našej postele, tak spí tvrdo aj do pol šiestej, a keď je vonku chladno a zamračené, tak aj dlhšie. cez obed chodí spávať o jedenástej (1,5 - 2,5 hodiny). a večer zaspáva už o siedmej.
keď bola taká malá ako tvoj synček, tiež sa budila okolo štvrtej ráno a hurá, som vyspatá, poďme sa hrať.
myslím, že sa vtedy budila aj na zúbky, a aj na hlad (častokrát zbodla banán, napila sa MM a po hodine, hodine a pol vystrájania zalomila ale len na hodinku) cez obed to potom dospávala (aj 3,5 - 4 hodiny). ale vtedy sme ju dávali spávať neskôr večer - 20,00. takže keď sme posunuli večerné zaspávanie, tak sa posunulo aj ranné vstávanie. a obedňajší spánok sa skrátil až teraz v lete... máme v podstate 6 hodinové intervaly medzi spánkami
mne vsetky deti spia od 20,00 do 8,30. ale ja som to vzdy tak robila, ked ked boli male a chceli papat, dala som najest a potom som uz s nimi nic neriesila. ked v noci nechceli spat, tak som ich nikdy neriesila. vnimala som ich, sledovala, ale vzdy som sa tvarila, ze spim a nereagovala som na ich ohlasovanie a ony sa po par razoch zvykli, ze v noci sa spi a nevymysla.... tak neviem. funguje mi to pri troch detoch, tak neviem ci je to nahoda. 😖
chce to len pevne nervy a silu verit, ze toto obdobie raz skonci a raz ti sladko prespi celu noc.... 😉
ahoj. moja stasia ked mala rok tiez takto isto vstavala rano. potom isla okolo 11ej spata zobudila sa o 45 minut a vecer isla spat okolo 19.15hod. teraz ma 3 roky, a na obed nespi uz vyse roka. vydrzi byt hore 14-15 hodin. 😉
a neskusala si ho dat ked uz sa teda rano zubudi miesto do kocika k vam do postele?